Adakah ini satu Tabungan???

Tuesday, July 7, 2009

Nasi Goreng Udang Kering & Telur & ...&...lagi.....!!!

*.*

Seperti semalam jugak....Si Putri balik dengan request nak itu lah...ini lah.....jadi yang Mama nya pulak layan jer apa yang termampu....karang tak nak makan pulak.....faham2 jerlah...karang Si Abah akan talipon tanya....anak2 dah balik sekolah....dah makan...dah itu...dah ini.....

Apa lagi....nak nasi goreng lagi.....so hari ni biar mama yang tentukan apa yang senang......nak di campak dalam kuali magic tu....he..he..he...

Abacadabra!!!It turns into nasi goreng udang kering wif telur......




di makan pula dengan ayam masak kicap....


Bagi membasahkan tekak yang kehausan....panas2 ni...tambahan pulak baru balik sekolah....air kegemaran Nizam.....ais bandung.....yeh!yeh!...yummy!




Disertai dengan pencuci mulut yang dah sejuk siap dikopek bijinya sekali......ready nak ngunyah jer.....rambutan......erhm!!!!sedapnya...manis....sejuk.....





Untuk minum petang....apam pisang yang pagi tadi masih ada.....karang just bancuh teh jer....



*.*

4 comments:

umi_e said...

sedapnya! minta sikit isi rambutan tu :p

Watierman said...

Ambik le...nanti Watie kopek lagi....

blogresipi said...

Nasi goreng ikan masin bestnye... pastu ada plak rambutan sejuk tue.... memang best la kak.

Watierman said...

Jemput Ijan...buat cam rumah sendiri...