Adakah ini satu Tabungan???

Monday, July 27, 2009

Anak ku Along.....jatuh motor!!!.....

*.*

Syukur alhamdulillah....walaupun jatuh motor tapi Along tidaklah parah......& kebetulan UITM kasi cuti...lega dapat tengok tuan badan dah selamat balik......



Ini bahagian siku....



tangan & tapak tangan.......







Ini lengan sebelah kiri.....



Ini lak......kat perut...lebam sikit....Nak cerita....tak pandai janji dia dah selamat...ni semasa dekat plaza tol Bukit Mahkota....nak gi simpan motor kat rumah mak su dia....sebelum balik Penang...dia sorang2....kat lorong kecik dekat Plaza tol tu....entah macam mana dia tekan break disk dia...akak tak pandailah bab2 motor ni....

Yang akak pandai......

Untuk sarapan pagi....MIL akak dah bekalkan lepat liat pisang...dia buat tengahari semalam....sedap sangat...terima kasih mak....













For lunch....








*.*

6 comments:

sharamli said...

uih...seriyau tgk luka2....

<< s| tED| >> said...

eeee.. tajuk jatuh motor.. sempat lagi tu selit pasal makan2.. :(

ALhamdulillah. bengkak dan melecet sahaja...

PUTERA2PUTERI said...

alhamdulilah la x le teruk sangat no tp..tp...tp takut gak no nengok...msti pedih gila tu..iiissskkkk pedih bila kena ayaq....p\s tok along....len kali berhati2 ingatlah org tersayang no[family daa]dan......??????

Watierman said...

Sha...dia kata tak sakit pun...huhuhu...mama dia yg terasa sakit & pedih!!!

Mana idaknya Dik Tedi...Org sakit tu masih boleh makan dengan banyak tau...

Tima kasik Ieta....dia relax jer akak yag sereyau...aii dalam makna tu ieta...!!!

blogresipi said...

Akak!!! tolong!!! sotong tue la tak tahan kite nengok... huhuhu... siannye along jatuh motor ek.. gerun plak tgk yg part2 melecet tue..mesti pedih especially time2 nak sapu ubat or nak mandi... huhu... ngilu plak kite bayangkan... hopefully cepat sembuh ye.

Watierman said...

Salam Ijan...akak yg ngilu nak sapu ubat tu...dia relax jer...cam tak rasa apa pun...siap nak tarik..itu lah ini lah...akak yg dok bising takut berdarah balik!!susah jugak bila terlebih macho...tapi takut jugak dgn jarum!!