Adakah ini satu Tabungan???

Thursday, July 23, 2009

Bee...hoon...sambal Udengggg!!!

*.*

Ini menu-menu biasa akak jer....tak ade yang special....tak macam orang lain tau...tiap2 hari cuba yang baru....akak rasanya dah sebati dengan kehidupan akak tiap2 hari permintaan untuk sambal...tak pernah jatuh...biar pun pasaran mata wang ada pasang surutnya...tapi tidak dengan permintaan sambal tumis kat umah ni!!! Dia orang ni...bila akak tanya...dengan muka selamba jer jawab tak!!!Biar pun ada juga akak try lauk pauk yang lain....mesti end up hari ni tak buat sambal ker ma!

So....pendekkan cerita lah....selagi dia orang tak merunggut...kita layan jer lah!!!bUKAN SUSAH MANE PUN...









Untuk breakfast pula....





Akak rasa...kau orang yg baca blog ni pun dah siap jelir2 lidah...jemu nengok menu yang sama jer....apo nak di kato....this is mylife....the WATIERMANLIFE.....get use to it!!!!



*.*

6 comments:

AiE bAhRi said...

Salam kak,
Aie datang ni.nak tumpang makan kat sini...Sedap tu sambal udang..my peberet.yummy =)

sharamli said...

menu sama?
ala..tp mesti semakin ari semakin sdp kan..


bkn jelir lidah akak..tp teliur..hik3

<< s| tED| >> said...

wah!! perut dah berkeroncng... ari ni last pose.. esok leh raya.. eekekekekke..

Watierman said...

Aie...jemput lah..dah lama aie tak dtg..sibuk belajar yer...belajar rajin2 tau..moga berjaya..amin!!!

Sha...syukurlah Sha masih sudi...tak jemu bagus....dtg penang akak masakkan betul2..nak!

Dik tedi...jgn biar perut masuk angin...opps..besok raya..yer..kena buat ketupatlah cam tu!

sharamli said...

nak..hi3..penang kt mn?

Watierman said...

Bkt Jambul....ni mesti tak baca profile akak ni....kantoiii