Adakah ini satu Tabungan???

Friday, July 24, 2009

Home-made Soya Bean & Potato Doughnut

*.*

Wah..saje je nak letak tajuk in English .....kasi gempak sikit....kwang3x......

Kita tengok jer lah gambar2 tu...dah penat nak berceloteh....













Saje jer nak try guna resepi roti potato semalam untuk buat donut kentang......so inilah hasilnya...separuh adunan jer tu...











Jom minum!

9 comments:

sharamli said...

nak d0nut..nak..nak..

Ielaz said...

seksi dan menggiurkan...

bagi ler resepi air kacang soya tu kak..bestnyer home made... sihat dan berkhasiat

kucingorengemok said...

saya amatlah suka air soya (kita panggil air tahu je)... baru tgh hari tadi mkn isi tahu :)

<< s| tED| >> said...

adehhh.. makan-makan..
akak.. apa rasa air siya bubuh gula merah? sedap? nak try lah..

blogresipi said...

Donut kentang tuh nampak gebus la kak... lama tk tahan kelembutan dia tuh? heheh

Watierman said...

Sha...ambik 2 bijik...donut tu...dok diam2

Iela...nak ke...nanti yer

KOG....akak pun suka

Dik Tedi....sedap try le!

Ijan...tak tahu lak..sekejap jer dah habis....
try sikit dulu...

salamdariborneo said...

kak,donut kentang tu menggoda kalbuku...

cikmanggis said...

salam anakanda watie..bonda datang nak anggkut donat dan air kacang soya ..ni dah bawa bekas besar ni hehe

Watierman said...

Salam Maria....kalau tergoda...melekat terus kat blog ni...lagi senang...hihihi

Bonda....larat ke bonda nak mengangkutnya...jgn tamak bonda...nanti sengal tulang2 kalau terlalu berat...perjalanan masih jauh lagi...