Adakah ini satu Tabungan???

Wednesday, July 8, 2009

Manggis & Reena.......

*.*

Terlebih dahulu ampun yer adik2 ku yg nun jauh di perantauan.......ini just nak abadikan keletah anak gadis ku yang sangat suka akan buah manggis....

Balik jer dari sekolah.....akak tengah mengupas buah rambutan....yang semalam dah habis so in yang second round.....yer....

Si kecik akak tu paling gemar buah manggis....dah tak ingat nak tukar baju,....terus jer mama boleh tolong bukakan buah manggis untuk EEna tak...???

Dah nama pun melayan kerenah anak2....so layan jer lah aksi si Reena menghadap....buah2 tu..yer.


















*.*

7 comments:

PUTERA2PUTERI said...

aoi kusyuk nya reena makan no...sedap betoi la tu......larat abis ke tu buah rambutan tu...klu x bagi kt acik yg dah kupas tu...mmmm sedapnya.....tomie@jello dok usha dari jauh je no...x makan x leh..hehehe

CiterMenariK' said...

Salam kak watieku..

AKAK!! Kenapa masuk blog akak je mesti terliur jerh tau' penat nak telan air liur nie tau''
pasnie nak kena kuar cari buah manggis dah tak tahan tengok anak akak makan..jelous gituu..
wakakaka... akak ibu yg mmg best!

blogresipi said...

Akak!!! ni saje jer tayang2 manggis plak... aduu...geram betol tgk manggis tue... bile la dirang nak import manggis lak jual kat sini.heeee

Watierman said...

Salam Ieta, Adik CM & Ijan....bukannya nak tayang...tapi tertayang nak buat cam na...dah musim buah tu kat sini...dan akak pulak izinkan...kat rumah ni...kalau buah doyan susah nak masuk sini...adil lah kot...yang ekau orang makang...stoberi & ceri fresh2 tu...kau ingat akak tak terliur...tap!tap!...menitik...sonyap jer!jgn marah yer!!

ixal said...

wah budak negro makan buah x tinggal kat along!

Watierman said...

tak baik lah along ni panggil adik budak negro...turun mama lah tu...along pun dah nak negro gak dah...naik motor tak pakai jacket...balik esok2 mama ingat...benggali jual roti ke baru tau!!

ixal said...

haha. x punye. sume cakap makin putih. lalala.