Adakah ini satu Tabungan???

Saturday, July 11, 2009

Akak yang malas...nasi goreng & left over ayam tu jer!

*.*

Nape lah akak rasa malas sgt2 ari ni....so pagi ni just buat nasi goreng...with left over ayam masak merah tu jer.....sian yag dtg ...nak nengok gambar re-union ker....nanti akak fikir nak tepek tak...

kita layan jer juadah pagi ni yang tahap lemalasannya tahap 95%.....tu...sian penghuni rumah ni....



dah makan???...

Akak nak kongsi gambar masa akak bawa PIL akak jalan2 minum air kepala minggu lepas....nak tak??OUTING orang dewasa aje...budak2 kena tinggal...NIZAM & Reena jaga!!

Jom minum air kelapa kat LORONG ABU SITI........Tolong promo dapat discount tak!!!

Ni gambar FIL akak...guru besar pencen....tu...



Ni lak...both PIL & MIL....diperhatikan anakanda...hb akak lah tu!!




My SIL (kakak my hb) wif..her hubby(my bierass)...



Yang lain2 tu layan jer lah...













Petang tu dia orang nak balik...beginilak suasananya....
















Enjoy the weekend!



*.*

2 comments:

umi_e said...

wahhhhhhhhhhh bestnya minum air kelapa muda secara bebas camtu :)

blogresipi said...

Air kelapa muda syok nye.. minum time panas2, ade pisang goreng ke pulak.. aduss... best nye.