Adakah ini satu Tabungan???

Thursday, July 23, 2009

Jawab Tag dari Ieda

*.*




Nyatakan 5 Fakta Menarik Pemberi Award Ini? ..Ieda from Kuantan, Pahang

~ seorang isteri kepada seorang suami .....MS
~ seorang ibu kepada 3 orang cahayamata yang comel2
~ seorang yang bersemangat tinggi...you made it girl from 78kg....& still loosing it!
~ seorang yang mudah tersenyum & tersengeh...bukti rujuk pada gambar di atas
~ seorang yang mudah menyambut salam persahabatan



Setiap Blogger Harus Menyatakan 10 Fakta Atau Hobi Diri Sendiri Sebelum Memilih Penerima Blog Seterusnya
  1. Saya seorang surirumah tangga sepenuh masa
  2. saya juga ibu kepada 3 orang permata hati
  3. Saya....seorang yang bangun seawal jam 5 pagi untuk sediakan sarapan & lunch box hubby
  4. saya minat memasak walaupun tidak mahir dalam bidang ini
  5. saya suka berblogging tapi tidak suka berchatting
  6. saya suka membaca novel2 Melayu
  7. Saya juga suka mengumpul novel2 yang saya baca itu
  8. saya suka outing dengan keluarga saya...jarang keluar dengan kawan2
  9. Saya juga gemar bermain bowling walaupun tidak pandai dalam permainan itu
  10. saya tidak gemar makan nasi

Anda Perlu Memilih 8 Penerima Award Seterusnya Dan Describe Tentang Mereka
  1. Ieta
  2. Mizan
  3. Shafarina Ramli
  4. kucingorengemok
  5. Dik Tedi
  6. Jeida
  7. Maria
  8. Iela
Describe Tentang mereka :
  1. Ieta...akak kenal melalui comment box MYR kami minat cuba2 resepi...sampai sekarang!
  2. Mizan...saudara baru yg akak link blog sejak she blog hop to mine...hope to know better!
  3. Sha...seorang adik yg manja....akak sayang adik2 akak!
  4. KOG...cam dah lama lak kenal sebab akak suka ikut jejak ekor dia cari makan di luar sana!
  5. Dik tedi...kami ada chemistery yg kuat antara kami pasti ada Dak Utih!
  6. Jeida....akak suka ke blog dia...our minat membaca novel kot...!
  7. Maria....akak kagum dengan kerajinan Maria....blog dia byk makanan best!
  8. Iela....akak suka ke blog dia sebab dia ada Iman Cyan!
Semua yg terkena taq bergetah ni...ambik lah sebanyak mana masa nak buat...kalau tak de masa tak payah buat.....kalau tak suka....pun tak payah buat....pendek kata akak tak paksa pun...dan tak akan bawa rotan pergi bedal ponggong anda...oops... maaf...kalau bahasa itu tidak sesuai!


*.*

4 comments:

sharamli said...

hee..naseb baek akak xpaksa...

syg akak jgk...kui3

<< s| tED| >> said...

ha ha ha ha.. macam tau2 je memang liat nak amekkk.. tapi maceh kakwatie :)

Watierman said...

Sha...ko naik tocang yer akak manja kan ko sgt...rotan kang baru tau...dah sebik belum betul2 lagi.....dasar budak cengeng!

Dik Tedi ni mmg ada chemistry....asal bau Dak Utih jer bila akak seru nama Dak Utih...dia menjelma....cam Ginnie in the bottle lak...tq...yer!

Jieda said...

Alamakkk..kena jawab tag.Nanti saya buat ye