Adakah ini satu Tabungan???

Tuesday, July 7, 2009

MELAWAT PAK NGAH.......

*.*


Beberapa minggu yang lepas...Pak Ngah disahkan mengidap kanser paru-paru (lungs cancer)....dia di rawat di hospital Kulim...kemudian ke Sungai Petani dan balik semula ke Kulim.....And I have been busy....to get an update pasal Pak Ngah ni....

Hari Ahad....yang lepas barulah kami berkesempatan nak menjenguk Pak Ngah.....dan sangatlah menyedihkan......kesihatannya semakin merosot.....

Too much problems....nak share kat sini pun rasa cam tak patut...sebab....takutlak nanti ada pihak yang saman akak lak kerana bercerita yang bukan concerning mylife....so biar lah akak tapis sikit apa yang nak akak khabarkan disini.....

Just to share tentang perkembangan kesihatan Pak Ngah akak dengan kawan2 di sini.....if you don't mind!Bagi yang belum tahu...Pak Ngah ni adik my mummy.....My mum tiga beradik jer...dia yang sulong and the youngest...maktam I....yang tinggal berdua dengan my mum sekarang ni....













Actually dia dah give up with medications....I tak tahu nak cakap apa.....too complicated nak cakap cam na tah!....

Well akak minta jasa baik kawan, rakan dan taulan....kita sama2 mendoakan agar Pak Ngah akak cepat sembuh....somehow.....for miracles to happen....moga panjang umur......dan .....akan ada jalan penyelesaian bagi setiap masalah dan musibah yang menimpa.....AMIN!!!



*.*

6 comments:

PUTERA2PUTERI said...

salam akak bl ieta nengok pakngah akak..tetiba teringat sesangat kt arwah ayah ieta la...ieta doakan agar pakngah sihat semula...dan tabah degan ujian dariNYA....AMIN...

Watierman said...

Salam ieta...terima kasih untuk doa ieta tu...akak pun harap cam tu jugak..AMIN!!

Amy said...

Salam Kak,
sedihnya tgk Pak ngah akak. Tingat lak kat papa amy:( papa amy pon kurus sgt2 skrg. Apepun amy doakan semoga pak ngah akak kembali sht dan semoga Allah memberikan die kekuatan untuk melawan penyakitnya itu.. Amin2 ya rabbal alamin...

umi_e said...

semoga pak ngah akak terus kuat menghadapi penyakit yang dihadapinya..

* tak taulah nak cakap camna orang tua ni kan... mereka kadang2 degil... kak e pun ada parents yang berpenyakit... camtu lah...

Watierman said...

Salam Amy,
Tima Kasih...atas doa Amy tu....akak pun hanya mampu mendoakan aje....AMIN!!

Watierman said...

Salam Kak-e...Terima kasih juga buat doa kak e tu...kan kak e juga faham....satu hari kita juga akan menjangkau usia mereka...kita tak tahu apa yg mereka fikirkan....lagi pulak Watie ni cuma anak sedara dia jer....moga doa2 kita semua diperkenankannya....AMIN!!!