Adakah ini satu Tabungan???

Thursday, August 13, 2009

Udang Goreng & Sambal Telur Pecah.....sempoi!!

*.*

Al hamdulillah.....akhirnya.....baru dapat buka blog....dari semalam....akak & abang cuba nak baiki masalah server Internet yang meragam.!...sampai sepagi ......hari ni lak...siap call TM steamyx......nak cuba atasi masalah.....last2 call Along...anak akak kat Bangi....entah apa yang akak tekan pun akak dah tak ingat....cam tu jer ...its back to normal.....

Anyhow....I must have got on the wrong side of the bed...but rasenya tak kot...sebab bangun belah tu jugak tiap2 hari.

Dah le bangun jam 5:30...sebab tertido balik lepas tutup alarm clock....Ya Rabbi....masuk jer kat dapur...sinki tersumbat...air yang menitik dari semalam dah melimpah...ke bawah...Tuhan menguji kesabaran umatnya...apa sangatlah ujian tu kan....Namun proses memasak untuk bekal hubby sedikit terlewat....

Sarapan.....coco crunch dengan susu jer lah jawabnya buat si Nizam.....dan Nescafe O untuk hubby.....

Bekal makan pagi.....roti sapu cokelat....



Untuk bekal hubby dan lunch kita orang just buat yang sempoi jer lah ...udah telat!!!













*.*

4 comments:

blogresipi said...

Pagi2 pon akak masak byk juga ek.. siap ade sambal telur n udang lagi... rajin betul die :)

Watierman said...

Hubby bawa bekal tiap2 hari untuk lunch le dik ooi!

cahayachenta said...

isteri mithali ni...

Watierman said...

Salam Adik CC....yer ker akak isteri mithali...takat jamu makan yg sempoi cam ni...tak layak rasanya...sian hubby...kerja teruk2...makanan yang disajikan tak seberapa...mesti...more presentable...& lebih ump....jauh lagi nak sampai ke tahap tu...insyaallah akan terus berusaha!!!