Adakah ini satu Tabungan???

Wednesday, August 26, 2009

Selamat Hari Jadi Ayah...yang ke 71!

*.*

Pada 19 hb August yang lalu FIL akak telah mencapai usianya yang ke 71 tahun...memandangkan MIL akak telah jatuh sakit ketika itu...kami semua tak dapat nak menyambut dan meraikan hari tersebut.

Walau bagaimanapun pada hari Jumaat yang lepas....ketika akak & abang balik ke Penang akak sempat buatkan Kek Gula Hangus yang mudah...sebab tu akak tak letak any decoration sebab besoknya dah nak puasa....kalau tak habis makan masih boleh di simpan...!




Lepas bakar bingka ubi hari tu....langsung bakar kek ni untuk ayah....walaupun tak seberapa ianya ingatan ikhlas dan lagi....MIL akak dapat makan untuk sarapan pagi.....tambahan pula dia masih belum berselera makan sebab baru keluar hospital.

















Selamat Hari Jadi Ayah...yang ke 71.....semoga Ayah panjang Umur, murah rezeki, diberi kesihatan agar dapat melalukan segala ibadah.....moga Allah memudahkan segalanya buat kita semua Amin!!!





*.*


14 comments:

hana said...

epi besday wat ayah k.watie! mudah2an diberi kesihatan! aminnnn...

<< s| tED| >> said...

selamat hari lahir buat FIL kakwatie :)

<< s| tED| >> said...

wah! kotak komen baru.. i like... ekekekek

BUJANG SUSAH said...

Selamat hari lahir utk ayah akak... Kuih tu mintak skit leh.. hehehe

sharamli said...

selamat ari lahir t0k ayah akak jgk...
sem0ga sihat2

insyaallah

blogresipi said...

Semoga FIL akak dikurniakan kesihatan selalu... :)

ieda said...

akak ... semuga ayah akak panjang umur dan dimurahkan rezeki

kek tradisional mcm nieh lah yg menambat ati org tua tau .. heheh
ieda suka sgt kek gula hangus nieh .. cuma x pandai buat laar kak .. hehehhe

kak ina kl said...

semuga ayah kamu bertambah sembuh...rajin jugak buat kek tu..
selamat ulang tahun buat beliau dan semuga di panjangkan umur dan di murahkan rezeki.

ɯıssɐɥıuɐq nƃʞǝɥɔ said...

pjg umur ayahnye...
semoga sihat dan sejahtera hendaknya...

cahayachenta said...

baguihnya ada menantu cam kak watie ni kan... ishhh2... dah la rajin masak...

ijayuji said...

Selamat ulangtahun buat ayah kak watie!! semoga kesihatannyer semakin sembuh insyaAllah!! bila tgk ayah kak watie bersongkok putih rindu pulak kat ayah kita kat kampung!! :-(

DaliaLiyana said...

hepi besday tuk ayah kak watie...sah...kak watie ni mmg pandai masak..pandai wat kuih...untung suami & anak2 kan...:)

cikmanggis said...

selamat hari jadi utk fil watie dan semoga mil cepat sembuh.

Watierman said...

Salam semua

Hana...terima kasih utk ucapan

Tedi...Tq yer...yap new window...adik Bujang Susah yang ajar....

Bujang Susah...terima kasih kongsi ilmu dgn akak ni dah buat window tu!...Tq sudi beri ucap selamat & berkunjung ke mari...

Ijan...Tq yer...

Ieda...tq..suka yer dtg sini akak buat...nak order ker???hahaha

Kak Ina tq yer... tlg doakan...

Salam Chekgu BH...tq sudi doakan

Tq Adik Raihan...rajin ker akak ni...ke tak mampu nak beli kek mahal2 tu...

Ikaaa...tq yer...moga terubat rindu ikaa pada ayah ika just dgn terlihat ketayap Fil akak tu...

Alhamdulillah...ada juga hikmah yg tuhan kurniakan yer Adik DL...tq yer...ada2 aje pujian utk akak...dah...tu...

Salam Kanda CM...Tq...buat doa untuk kedua PIL Watie tu....Amin!