Adakah ini satu Tabungan???

Thursday, August 6, 2009

POSTO!...POSTO!....

*.*

Baru jer jap tadi anak akak si Reena balik sekolah dengan Nizam...dan dia kata mama dapat surat....ada hadiah le...!





Hadiah ni akak menangi dari satu peraduan....kat blog Dik Tedi .Terima kasih daun keladi...nanti bila2...kasi hadiah lagi...pssttt...ingat 244!....yang penting akak menang...hoye..hoye!!!

Dah...nak gi masak...karang gigit key chain ni jer untuk berbuka puasa!
Thank you again yer Dik Tedi.

....psstt...Sha..jangan jelous...akak dapat hadiah...Dak Utih & Dik Tedi hantar....jauh nun dari Melaka....


*.*





8 comments:

Azura Suhaimi said...

menang peraduan apa kak? :)

sharamli said...

ala....nak jgk..nak jgk..

CiterMenariK' said...

winduuu nyer kat akak ku inii.. aduyai.. kalau nak tahu..CM pun orang melaka kalau akak tak tahu.. esok bila pegi pasar amik la tahu lebih2 tahu.. huhu.. tahniah akak.. adek CM jelous gak tgk akak berbuka gan keychain iteew.. akak mmg super bestt...

<< s| tED| >> said...

alahai... kakwatie.. seganlah siap buat entry.. bukannya dapat tv LCD ke ape ke.. ekekeke..
terima kasih akak support blog saya selalu..
:)
InsyaAllah.. kalau ada rezeki.. leh bg lagi.. ekekekekek...

HaSue said...

Tahniahhh2...akak memang beshhh...siap ada tangan 'peace' tuh haa..hehehe

Watierman said...

Zura...peraduan teka gambar pulasan...Tedi tu macam saje je nak bagi hadiah...hihihi

Sha...akak tahu ko mesti nak punya...kan!

Adik Cm...ko memang suka nak ketawa guling2...tgk akak makan key chain tu...ko tak tahu akak memang suka makan benda2 kayu cam tu nak maintain awet muda...meh la join!!

Tedi...kalo tunggu dapat TV LCD....alamat melopong le...dpt key chain pun si Sha...dah cemburu...tak tergambar lak kalo dpt LCD....

Suuuuueee...tq2...tgn yg peace tu si kecik yg tak berapa nak kecik dah...cepat betul tangan tu membesar!!!hihi

sharamli said...

eleh..nnt 0rg mintak nak mintak jgk2..ha3

<< s| tED| >> said...

ekekekekekeke.. sha!