Adakah ini satu Tabungan???

Tuesday, August 11, 2009

Mee Goreng & Assam Pedas Ikan Pari

*.*

Semalam Akak terkena demam selsema...tapi tetap masak jugak yer....just that bila ada yang tak sihat selera orang lain pun kurang...seharian makan dan layan jer menu ni yer....

Pagi...dah masak mee goreng.....letak udang & fish ball ....selalu nya Reena suka sebab ada fish ball...tapi dah badan tak sihat....






memandangkan Reena dah tak ada selera...she just settle for




Untuk Lunch...actually masak untuk bekal hubby jugak....dah siap bungkus pun...when hubby decided to take emergency leave....nak bawa Reena and myself to Hospital.....I only cook Assam Pedas Ikan Pari...




Ini lah hasil dari lawatan kami anak beranak ke Hospital Pantai Mutiara semalam...










*.*

2 comments:

blogresipi said...

Akak tak sihat pon masak macam2... banyakkan rehat tau... jgn lupe makan ubat tue.. hopefully akak dan riena cepat sembuh.. :)

Watierman said...

Tak pe...just selsema jer sikit...yg penting anak2 sihat & ceria seperti sediakala!!!Tq Ijan.