Adakah ini satu Tabungan???

Wednesday, August 5, 2009

KL....Mid Valley & Bukit Mahkota

*.*

Well sambungan dari trip akak ke KL yer............

Dari Restoran Jejantas R&R Sg. Buloh...kami menuju ke Mid-Valley....gathering dengan kakak ipar yang kat Klang dan adik ipar yang tinggal di Bukit Mahkota....masing2 ada plan nak shopping for the weekend...so we decided to...gather2 kat situ aje lah....

Let the picture speaks in its own words....











Lunch di Noodle Station......not recommended!!!! Ini pun sebab other spots penuh ...where do those people come from????Just layan the pictures...actually Akak pun dah tak berapa ingat apa yang kita orang order...sebab dah ramai2 tu mana sibuk berbual...gelak ketawa...so layan jer lah gambar2 tu...


































Dari Mid Valley....next stop ke Bukit Mahkota....gather2 lagi sebab kakak ipar on the way balik dari Johor akan singgah bermalam di rumah adik bongsu....so everybody will lepaks di Bukit Mahkota...bayangkan 4 family in one house.....

Malam...dinner Tuan rumah menaja makanan para tetamu di ......layan jer yer gamabar tu!!!






























Balik dari sini...dah keletihan...but ada satu family lagi (Kakak Ipar & Abang Ipar Rawang baru balik melawat orang sakit) just arrived from JB....lepaks and makan otak2....& ......until everybody dah tak larat nak bersuara......nite-nite.......

bersambung......

*.*






8 comments:

Noorhodza said...

Kak, makan besar nampak...hehheeh next time turun KL, ajak makan sekali ye...hhehehhe (muka tak malu ler nor ni)....

sharamli said...

kal0 da jmp mcm ni..sum0 pkt nak cita tu cita ni...

<< s| tED| >> said...

x nak komen pasalgambo2 tu.. sebab tengah lapor.. pastu nampak lah peberet i kue tiaw.. huk huk huk..

org yg posing maut tgh baca novel tu x menahan .. ekekekeekke

kucingorengemok said...

ha tu minum lemonade dlm screw topped bottle, tu la yg kita nak tiru, letak katirah dlm botol prego, haha ;) buku tak lepas ye kak...

PUTERA2PUTERI said...

salam akak wow makan besaq no....best la ...len kali nk gi ajak sama tau....oppp ajaq tang nk gi makan je la....

Uncle Lee said...

Hi Watierman, I kliked my 1st comment, not sure it went thru. Anyway, just to say hello, Lee.

blogresipi said...

Wah..macam2 korang makan kat kay el... seronok plak dpt jalan2 tuh... rasa cam nak shopping jer..hehehe

Watierman said...

nor....Insyaallah...boleh aje...kalau nor sudi nak join akak...takut tak terlayan lak nanti!!!hihihi

Sha...kalo kita berdua jumpa pun..jenuh penuh telinga..nak kena tadah...akak kuat leter!!!

Dik Ted..pose tu khas untuk Dik Tedi le...sebab ko kan tak suka tgk makanan...ko tgk akak dah..hihihi..minat kue teow...senang nak bela...bukan susah nak buat pun!!!

Kog...masa anak akak dpt order tu...mmg akak & hubby teringat pd KOG..serious...kat umah ada 2 botol Prego (saiz besar) dah dicuci...nak bagi cukup sedozen tak?..Novel...mana boleh tinggal..rugi masa yg terbuang...hihihi!

Salam Ieta...boleh2..apa salahnya...bukan selalu pun!!!

Hi Uncle lee...nice of you to visit me again!!!

Salam Ijan...nanti bawa baby & Mr Faiz (siapa bawa siapa yer)...balik M'sia...coti2 ke Penang....rasa tak pe...jgn ngidam dah!!!hihi!