Adakah ini satu Tabungan???

Monday, August 10, 2009

Nasi Lemak Seri Pandan...PC Fair...

*.*

Pagi semalam akak bersarapan dengan nasi lemak Seri Pandan....yang harum semerbak....ini cetusan idea dari blog adik2 yang kreatif & inovatif.....Blog siapa akak tak ingat...dari idea itu akak olah resepi nasi lemak akak menjadi nasi lemak Seri Pandan ini....dengan warna hijau yang menambat hati...dan rasanya yang enak....











Kenyang kita orang berangkat ke PC Fair...nak masuk parking...mak aiii....sabar je..lah!!!

















Balik dari PC fair singgah sekejap di Queensbay Mall....minum....sebab dahaga sangat2....1





Sempat gak menyambar dua pasang kasut......





Untuk dinner a very simple dish....haha...janji akak masak yer...mana tak dah dapat upah kasut 2 pasang...printer...external hard disk, wireless mouse...pen drive ...& macam lagi...nak malas pulak....harus lebih rajin lah kan...!!!



*.*

8 comments:

<< s| tED| >> said...

ekekekekke.. si jello dengan si tomei tu.. dah lah rupa sama.. men sama2.. nampak meriah lak bulu derang bial masuk dalam kotak tu.. ekekekeke

nasik lemak itu mengiurkan.. ekekekeke

kucingorengemok said...

abc... abc... abc... sambil berpinar² mata tengok gambar abc..

sharamli said...

kal0 mkn nasik lemak pg2..mesti 0rg tid0 lam kelas nnt kak..
ha3..alasan..

Watierman said...

Ted...mak & anak mestilah baik....cuma anak tu yg selalu kacau mak dia...mak tu memang best mom & best cat in the world lah!nak makan meh sini akak masakkan!

Kog...ABC tu oklah...but ada satu lagi yang better kat bangunan Syed Putra ....office time only...

Sha...relax ler...ni santan serbuk jer...tak ngantuk lah...mai sini try dulu...

geraugebang said...

besnya ais kacang tu. hilang dahaga kita.

Uncle Lee said...

Hello Watierman, terok datang sini, macham kena torture, see your delicious nasi lemak.
Wow, that is a beautiful nasi lemak presentation, tengok pun malam ta'boleh tidur, mimpi, ha ha.
Ada lagi ke nasi lemak tu?
Best regards, Lee.

DaliaLiyana said...

hai la kak wati....im cominnggg....
masuk blog akak ni...dalia terus lapar...
nnt pos la makanan kat puchong...hihihi...
hv a great day kak...

Watierman said...

geraugebang...ais kacang tu just nice la...but ada better lagi kat bangunan Syed Putra...office hour...

Hello Uncle Lee..nice of you to drop by...tak payah mimpi...just fly over..I will cook some for you...It will be an honour if you sudi makan my cookings...no kidding...!

Adik DL...by the time sampai Puchong...dah basi...hihihi