Adakah ini satu Tabungan???

Thursday, October 1, 2009

Sardin Tumis Halia Berkicap

*.*


Salam...semua...hari yang bermula dengan lancar....walaupun adalah kecoh sikit...dengan paip yang baru di baiki oleh Cik Abang yang bukan professionnya as a PLUMBER...tu tapi boleh lah.....dari nak kena upah mahal-mahal...and he did A Good Job...for a none experienced plumber!!! Thank you yer Sweetheart!

Eh...I don't intend to talk about plumbing pagi-pagi ni yer...sorry!!! Just to paste what I have prepared...this morning.....and what's for lunch.......Orang malas...hari ni nak curi tulang tau.....dah cakap hubby .....nak concerntrate on the novels hari ni.....so..as simple dimple dishes are in order......

Let's see what we have for breakfast....SIMPLE....yet ....dah kenyang.....Alhamdullillah!!!




Kalau tak kenyang jugak.....ada ni kita dah bekalkan...for later.....(kita tu...dengan bantuan si Reena..yer....Thank You Sayang....sebab dah meringgankan kerja Mama).









Dan kalau Cik Abang masih tak kenyang juga....ambil early lunch ..okay!!! Ni dah ada dibungkuskan.....






Banyak tu....mesti kenyang kan????.....Actually hari ni kan ada invitation Jamuan Hari Raya kat Lawyer Firm....so....pandai2lah...nak kenyangkan perut!....Kalau malas....pun...I think...you will be fine with all the bekalan....Bukannya makan banyak mana pun....sebab tu dah almost 21 years...kita kahwin...dok maintain gitu jer!!!


So.....I'll be BUSY...reading my NOVELS....which I posted yesterday......since...I dah prepared...simple dishes for our lunch..hehehe....









SSssshhh!..grab yourself a book and lets start reading!!!!....You guys have a nice day!!






*.*

4 comments:

sharamli said...

bagus reena....t0l0ng mama..
mcm ni la anak mak...nnt leh la pandai masak mcm akak

Watierman said...

kak Sha..Kak Sha..pandai masak ka???Ni Reena yang tanya....nanti bolehlah Reena belajar dari Akakkan!

sI tEDI said...

hehehehe. kaksha pandai makan jek..

anaklaut said...

salam...

sah kak seorang yg pakar dalam memasak ni..bertuahnya suami kak..