Adakah ini satu Tabungan???

Monday, October 5, 2009

Reena Demam Lagi....

*.*

Salam semua....pagi ni Reena masih demam sejak hari Sabtu......Akak dah bawa dia ambil ubat di Hospital Pantai Mutiara...malam Sabtu....siang tak sempat sebab ada tetamu dari Alor Setar....siapa tetamu tu nanti ..akak cerita...yang penting.....akak sendiri pun kurang sihat...jadi....tak banyak yang nak akak masukkan di sini...pagi ni...

Nanti bila Akak sihat sikit...akak tempek...banyak2...Perut Akak sakit....maybe salah makan...sebab hari Sabtu...masa entertained tetamu kami.....bawa jalan-jalan..ada singgah makan kedai mamak......Akak ni memang alah sikit dengan kedai Nasi Kandar....MAYBE ...sebab tu ...tapi itu maybe aje...not accusing tau!!!

Or maybe....sebab mee goreng yang akak makan..pagi Sabtu tu.....ni akak yang masak sendiri....so jangan nak put the blame on the mamak pulak....kan!





So layan jer this simple entry..dulu....akak nak gi masak moi udang untuk Reena....itu jer yang dia makan sejak semalam....her fever 38.3.....hopefully she will recover soon!!Doakan lah yer!!






Sekarang ni Reena sedang tidur...dan turut membantu menjaga Reena ialah....dua beranak yang SETIA.....















*.*

16 comments:

sharamli said...

alahai..sian reena..
xpe..ad '0rg' teman dy..heee

niesz said...

cian nyer die..
get well soon k..
jgn lupe mkn ubat ek..

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam...sian reena...anak saya cupian pun still demam lagi...bengkak kat leher dia pon tak surut2 lagi....musim demam kot la ni kan...

Mawar Merah said...

Salam kak...Sian, kalau anak demam, mak mesti tak senang duduk. Hopefully she will recover soon. Yang 2 ekor tu...penunggu setia lah kan....

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam Kak Watie..

Semoga Reena cepat sembuh..
Ibu mana tak risau bila anak sakit kannn....

HaSue said...

salam kak..
Demam reena x kebah lg ke?
Sekarang nih ramai gak yg demam eh...
Harap2 reena cepat sembuh..rehat secukupnya ye.
Yang 2 ekor tukang jage tuh leh jd penglipur lara yg demam ye kak.. :)

nas said...

reena pun demam ke..xpelah kak ni dugaan..nas harap anak akak cepat sembuh..lagipun musim skrg mmg x ok n kita senang jatuh sakit..

sI tEDI said...

aduhaiii.. baiknya tomei dan jello...


semoga cepat sembuh buat reena dan kak watie juga!!

azuan said...

cepat sembuh la yea..

Wanita Itu said...

te doakan kakak n reena serta keluarga sihat yer..

blogresipi said...

Alahai ciannye Reena demam pulak... makan ubat pastu rehat banyak2 ye.. harap2 Reena cepat sembuh tau...

blogresipi said...

Alahai ciannye Reena demam pulak... makan ubat pastu rehat banyak2 ye.. harap2 Reena cepat sembuh tau...

ieda said...

musim demam nieh kak .. batuk dan selsema dah biasa ... cuaca x elok sgt skrg nieh ... moga cepat sembuh

ermmm x tahan tgk mee grg basah tuh .. bubur nasik tuh punn sedappp yum2

Eine Frau aus Botnang said...

SAlam Kak Watie, kesiannya Reena demam. Kat sini pun tengah musim demam sebab perubahan cuaca. Anak fasha pun baru jek baik demam, selsema aje tak baik lagi! Akak take care of yourself too ok and harap2 sakit perut tu cepat2 hilang! Gute Besserung orang jarman cakap-Get well soon to both of you!!

hana said...

alahai syiannyer reena.. arap dh sihat arini! sowii lmbt doakan! huhuhuuu

noorcahaya said...

huhuhuhuhuhuhu... nak aje ku picit2 kucen tuh.. geremnya......