Adakah ini satu Tabungan???

Thursday, October 22, 2009

Spiral Vegetable Pasta wif Meat Sauce

*.*

Salam...bersua kembali......a bit busy...since next week anak2 akan menduduki peperiksaan akhir tahun...so...anak2 ni kena kita temankan selalu....so akak kena bagi tumpuan sepenuhnya...masa dia orang belajar....

To cut it short....this is our lunch today...










Resepi...macam yang terdahulu jugak yer....except kali ni guna spiral vegetable pasta dan di gandingkan dengan meat sauce...and some mushrooms...sebab akak memang suka sangat mushrooms!!!



*.*

8 comments:

umi_e said...

salam watie... menyelerakan sungguh pasta dia ;)

sharamli said...

naseb baek baru sudah makan ni...hu3

sI tEDI said...

aduhai kakwatie.. baru bangun tdo ni.. perut pun lapar ni..

Precious said...

Bestnya! Kalau perut tengah berkeroncong, the best place to go is sini lah!! Hih hi hiii ...

DaliaLiyana said...

kak wati ni mmg suka masak ek..nasib jauh....kalau dekat , dalia mmg slumber je tumpang makan....hehhehe....

ain said...

samalah kita kak! nxt week bdk2 dh final exam. sibuk le sikit nak pastikan they all bukak buku. mggu ni tgh peksa sek agama. nasib baik x serentak. kalau tak, sy yg tensen...depa relax aje.hihihi

indahhouse said...

Salam kak watie,

Oh! idea baru ni. spiral pasta ada lam lemari ni. lenkali bole guna resipi ni.

p/s: ada lagi pasta yang dah masak kak? hihi

Watierman said...

Salam Kak E..kalau ikutkan tekak kami sekeluarga..okaylah kak..sebab semalam dah licin...

Makan apa tu Sha...nak sikit!


Bangun tido Tedi..pukul berapa tu...dah solat belum???


Queen dah bersantap ker???...jemputla...kalau sudi...


Salam Adik DL...kalau jauh kita dekat2kan..jemputlah...serius...tapi kalau tak sedap jgn marah tau...


Salam Ain...akak yg seram sejuk..pikirkan exam dia orang...dia dok cool jer lagi...huhuhu dugaan kan ain...


Salam Nur..varietykan..pasta..kuah sama jer...akak selalu tukar2..kalau asyik spagetti...jemu jugakkan...