Adakah ini satu Tabungan???

Wednesday, October 21, 2009

Grilled Cheese Burger...Sarapan Di Mana?????

*.*

As Salam.....wah dah macam Abby Fana lah pulak....yer tak KOG???? Nak kat mana nya lagi..kat rumah lo....Namanya pun suri rumah...tunggu jer lah kat rumah tu!!!


......air pasang pagi surut pukul lima....Akak bangun pagi...tak tahu nak masak apa....???...

Inilah hasil kejadian.....di awal pagi tadi....naik malas nak ngomel banyak-banyak....
nak humming jer boleh???
....hrmm....hrm...hrmmmm.....4X........hrmm....hrm...hrmmmm.....4X........





























Dapat isteri....comel...(Akak la tu)....terperok ceruk dapur....!!! (Ha...padan muka Akak!)

....hrmm....hrm...hrmmmm.....4X........hrmm....hrm...hrmmmm.....4X........




*.*

14 comments:

sunkist said...

nasib baik ada seketul bun kcg kt umah ni.. boleh la lepas geram tengok grilled cheese burger akak tu.. tang yg cheese yg tak tahan nengok tu.. :D

blogresipi said...

Aduh itu begel (kate KOG) dengan cheese sungguh menyelerakans... pagi2 ni lapar pulakkk! akak, Kite dah bawak mikael g hospital.tak demam pun, doktor ckp dia ok.alhamdulillah... tak risau sgt kami. skrg ni dia tidur lewat2 je.. malam tadi pukul 9pm-3am dia berjaga. lalok mak bapaknye... huhuhu

ain said...

adusss!!! terliur tengok begel cis kak tie ni. nak buat gak utk lunch nanti. anak2 sookaaaaa!!!! kije pun manyak senangg!!!!

Watierman said...

Ida...Bun kacang ganti begel cis...baik order kat Mc D...mana ada rasa kemasinan cis tu pada bun kacang!!

Alhamdulillah Ijan...Mikael okay yer...dia makin panjang akal le tu...siap bila balik cuti nanti...dia dah besar sikit..kalau jumpa budak2 mesti dia excited....bertambah laloklah mak bapa dia...mai makan begel nak!


Bagus ain...anak2 akak pun suka western food....hubby akak jer yang suka makan nasi...kalau kita orang...tak payah nasi...merapu jer...

Alimaz-Kembara Terasing said...

saya kalau buat begel anak2 makan daging jer....huhuu...

Watierman said...

Salam Alimaz..ini melekat dengan melted cheese dua2 belah...so...terimalah seadanya...hahaha!!

nurindah said...

Salam kak watie,
banyak hrmm. hihi.

Saya dah meleleh nengok cheese burger tu.Idea baru nih, tak yah beli roti beger. guna roti sandwic pun ok nih..

Watierman said...

Salam Nur sila lap keyboard yer..kalau dah melelh air liur tu!!

cHeRyNa PiReS said...

kak...rasanya cara nieh nampak lebih sihat dr goreng or pakai minyak banyak kan?

* akak letak minyak ke kat non-stick tuh?

* boleh jadi bekal nieh:)

sI tEDI said...

nym nyum.. huh! mengiurkan.. sebbaik bary lepas mamam ni hah... ekekekeke

ieda said...

waaaaaaaa nie nak marah nie kak .. sodap2 nampak haaaaaaaa

huhu x tahan tgk burger tuh .. makan ngan roti biaser jerk kan .. sedap gilooors nengokk ha

kak , ieda nieh semua masak sendiri kak .. hubby x berapa suka lauk beli .. boleh tgk kalau dia x suker .. selalunya lauk tuh x habis punn di makan .. so sendiri mau ingatlah ..

lagipun dia cukup memahami ieda nieh tgh diet .. dia x kesah kalau ieda masak menu untuk diet .. dia cakap leh kurangkan kebuncitan kat peyut dia tuh .. hehhehe

Raihan said...

akak ni buat la mskan apa pun semua nmpak sedap je kak.. hehe

niesz said...

wah!sedap nyer...lapar lak lpas tgk..cam nk try je wat mcm ni..xpnh lak terpk kan..kreatif la akak ni..

miss jane said...

bonda wat kite terliur la.........

adoiiiiii..dah la lum sarapan lagik neh...muhahhahahahhah

pos la cket mknn tu kat kiter bonda...huhuhuhu