Adakah ini satu Tabungan???

Wednesday, October 14, 2009

Daging Masak Padprik & Mee Goreng

*.*


Salam semua......hari ni....macam hari yang lain juga....Akak tetap bertugas macam biasa...bangun pagi-2....pikir nak masak apa untuk sarapan......


Ini aje yang mampu Akak sediakan untuk hari ni yer...












Untuk tengahari......Akak prepare a simple dish.....sebab Akak masih lagi berpuasa hari ni yer.....gasak ...last minute baru nak buat...ni lah akibatnya...kena puasa direct....dah nak habis Syawal kan....

ooops...berbalik kepada simple dish tu....










Okay...selamat menjamu mata....& selera...!!




*.*

11 comments:

Precious said...

Selamat menjamu mata tu betul! Menjamu selera tu, heheee .. kempunanler I ... Yummy!! slurpp..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

hari2 ker Kak Watie tapaukan asben?


bahagianya kannn...bila suami suka masakan kita...

Alimaz-Kembara Terasing said...

kak tapau kat saya sebungkuih....hehehehhe

Watierman said...

Salam Queen...dah kenyang jamu mata yer....


Salam Azrina...yer..akak bekalkan dia..for morning break & lunch tiap2 hari..semenjak dulu lagi...unless dia ada function to attend...


Salam Alimaz....kalau kamu akak kena buat dua bungkus..nanti berebut...betul tak...Mama & Abah!

blogresipi said...

Kak Watie!!! pagi2 tengok daging masak paprik akak tue rasa nk pengsan je... di hidang hidang pulak dengan nasi dlm pinggan tue. takk tahannnn!! laparrrr!!!
kite tgh cube kurang kan nasi sekarang. hehhee.. ada sikit lg nk kasi turun :)
Kak, kite tk mkn lagi ubat tradisional tue.ada beli set post natal tropical herbs tp hari tu lepas mkn ubat dia Mikael nangis2 mcm sakit perut. so kite stop dulu...

sI tEDI said...

huh! sebbaik dah kenyang. ekekekeke...

Mawar Merah said...

KakWatie,
Terlioq cek tengok mee goreng tu, mcm mee goreng mamak plak....

ieda said...

ermm sedap semuanya kak .. saya memang nak masak mee grg nieh .. tapi selalu tertangguh sbb tgh diet balik ... wakakkaka

DaliaLiyana said...

akak...bila nak jemput dalia makan2 ni...ahhahaha.. (muka tak malu kan?? hehehhe..)

kuina said...

saya sedang menjamu mata sambil telan air liur...

huhuhu...

Watierman said...

Ijan....diet erk....sian dia...akak tengok tak besar mana pun!

Salam tedi...wah dah kenyang baru datang sini yer....


Salam Mawar...eh...ingat orang melayu tak tau goreng mee ke...asyik teliorq tengok mee goreng mamak jer!!!Kat Mamak tu...tak teliorq gak ker? hahaha...marah dia!Gurau jer tau!


Salam Ieda...ni sorang lagi dok diet...makanlah...tapi control lah...haha macam akak pandai control...perabih lagi ada!!!


Adik DL...tiap2 hari akak jemput...tak mai2 masuk makan pun...last2 akak yang makan sorang2!


La..siannya Kuina...mai la masuk..kita makan sama2 masa bukak posa sat gi...!