Adakah ini satu Tabungan???

Wednesday, June 2, 2010

Tak Sempat nak Update......Bekal Lunch Hubby .....!

*.*

Assalamualaikum....dan Salam sejahtera semua....

Manusia di akhir zaman ni...sering kesuntukan masa....nak dikatakan kurang dari 24 jam sehari tidak jugak kan....tapi peredaran detik masa tu yang terasa cepat berlalu pergi meninggalkan kita..... Atau.....kalau difikir-fikirkan....Akak rasa....pergerakan kita yang semakin hari semakin berusia ini yang semakin perlahan...bukannya tulang dan sendi semakin ringgan....tapi semakin berat......actually....minyak sendi pun semakin kering kot!!!...Wah...dah jadi pakar biologi lak Akak ni!!

Nak di pendekkan cerita.....Blog ni dah semakin.....terabai....sebab kesibukan Akak di dapur melebihi waktu santai Akak mengadap laptop.....mana tidaknya....banyak yang nak kena Akak buat...since Along pun ada kat rumah sekarang....macam2 menu nak Akak hidangkan...sementara anak-anak masih dibawah bumbung Akak....nanti bila dah jauh dari pandangan mata Akak....dok teringat pulak nak masak itu dan ini....jadi sementara dia ada kat rumah lagi ni....kita layankan je...apa yang mampu....

Pagi ni....kita cuma bersarapan dengan bihun goreng.....sebab semalam Akak sibuk bersilat dengan 2 biji kek lapis.....

Sementara tu kali ni Akak just nak tepek bekal-bekalan Hubby yang tak sempat Akak nak update....semenjak dua menjak ni......

Layankanlah dulu.....

 



Okaylah.....nanti kita bersiaran lagi erk..........setakat tu jer lah dulu.....bila sempat nanti Akak jenguk-jenguk lagi ke alam cyber ni ya....lega 2 biji kek untuk tempahan dah siap.....sebiji ....on the way ke Poslaju!!!

Jumpa lagi ya!!

6 comments:

salamdariborneo said...

salam kak watie...
apa habaq?bz ek...

Alimaz-Kembara Terasing said...

sakam kak.... apa khabar.....

kak ina kl said...

salam dan selamat ulangtahun ke 44 tahun..wah bestnya dapat hadiah minyak wangi tu..tentu berbau wangi setiap malam..ahakss

indahhouse said...

salam kak watie,
yang paling menggoda ialah sambal kerang tu...gulp!
Saya tertinggal entry birthday. Isnin takde kat rumah. Happy birthday kak watie cayang...moga bahagia selalu bersama keluarga tersayang, tercapai segala impian dan sentiasa muda remaja...hehe...

Packy @ Mawar said...

Salam Kak Watie,
Lama tak jengah sini..harap kak watie dan org2 tersayang. Gambar bekal Hubby tu...part sambai tomeh tu yang tak tahan tengok...org kita kata...sedap bercandu..hehehe. meleleh dah nie...

baincardin said...

Salam...

Aminkan Doa Imam Masjidil Haram