Adakah ini satu Tabungan???

Monday, June 21, 2010

Moist Chocolate Cake....Lagi....& lagi!!!!!!

*.*

Assalamualaikum semuanya.... kembali dengan paparan Moist Chocolate Cake lagi......tempahan dan untuk dessert tetamu & anak-anak.....

Semenjak kebelakangan ni cokelat kek ni selalu juga dapat sambutan....Syukurlah......

Ni tempahan dari Puan Idah & Encik Nan yang nak hadiahkan untuk majlis merisik atau meminang kalau tak silap Akak lah...yang call malam Khamis....minta Akak tolong buatkan kek ni....dia nak ambil malam esoknya...Jumaat sekitar jam 8:30 malam.......

dan......Ni lah hasil keras tangan Akak yang tak seberapa tu......janji dia berpuas hati.....

Semasa dia orang datang nak ambil cake ni Akak sempat lah hidangkan kek lapis chocolate chips sebagai jamuan ringan.....

Dan malam Sabtu.....Akak ada tetamu ....staff office Hubby datang bertandang dengan pasangannya....so we had dinner together....gambar hidangan untuk dinner tak sempat pulak Akak nak snap...cuma cake for dessert ni jer yang sempat Akak abadikan....Itu pun tak sempat nak deco as plan.....hentam jer lah!!!
 


Dan pagi ni.....Akak cuma goreng cucur badak versi frozen Akak tu jer....and bekal lunch Hubby....yang sempai cam selalu.....!!


Okaylah......hujan pulak ni...kain banyak nak di sidai....mak aiii.....sabar jer lah.....!


4 comments:

izahdaut said...

kak wati..ada cucur badang lagii ek..nak sikit... akak ni bersyukur hubby boleh makan udang..hubby saya ada gout, udang tu la paling pantang..saya lak gemor udang.ada lagi lapis kek cokolat tu..bila nak buat ni haiihh..bagi angin lapis cokolat sikit kak..rasa nak buat la minggu ni

Queen said...

waaah..sedapnya lauk hubby tuh..agagagagaa

Softtouch [Hanim] said...

uwaaaa coklat kek lagi...nangis ok tengok..sedap!!!!

sI tEDI said...

smlm buat kek coklat. x jd sgt!
ekekekeke