Adakah ini satu Tabungan???

Wednesday, June 23, 2010

Sarapan......itu nak...ini pun nak....!

 *.*

Assalamualaikum.....


Pagi-pagi bangun...ingat boleh relax sikit sebab Hubby tak payah bawa bekal nasi hari ni..dia kerja luar so makan kat luar lah karang.....

Relaxnya apa...ada yang tak suka sardin....ada yang tak nak heavy breakfast...nak makan roti jer....macam-macam lah budak-budak ni....

Sarapan.....nak pedas.....nak ringan.....nak berat....macam-macam...last-last..jadi sarat kan!!

Siapa jugak yang kena buatkan.....MAMA jugak.....yelah....janji korang makan....tau!

Ada lagi ni........

 
 
Okaylah.....ada kelapangan Akak update lagi ya!....nak beres kerja rumah daaaaa!




 *.*

6 comments:

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Salam Kak.


huissh..basah betul bihun tu..
menyelerakan.




sabar-sabar...

TREAT AND TRICK said...

Salam Watie, kak nak tumpang makan kat sini boleh? Amboi sungguh menyelerakan....

indahhouse said...

Salam kak watie,
Bila nampak sandwich tu, baru teringat saya pun ada pembakar sandwic macam tu, hadiah kawen. lama dok peram. hihihi.
Kirim salam kat Reena, dan hugs tuk Tomei &Jello :D

baincardin said...

Lama dah Bain x buat eksperimen HDR. Jom layan HDR! ^_^

Beattey said...

kak...

meleleh air liur saya kak....

kalau dekat..dengan tak malunyer saya datang...

Softtouch [Hanim] said...

sedapmya mihun tu..fav sy....nasib mamanya rajin layan kan..sy suka bila masak ade org nak mkn..skrg ni anak sy asyik nk kicap n telur jer..mgkin sbb dia kecik lg kot ..sok2 besar biarlah dia mcm anak2 kak watie pndai requst nk mkn ape, br sy syok nk masak..:)