Adakah ini satu Tabungan???

Wednesday, June 23, 2010

Reena.....Tomei & Jello....!

*.*

Assalamulaikum....

Dah lama tak tepek gambar anak-anak bulu kat rumah Akak ni kan....jomlah kita nengok aksi  dan tabiat dia orang ni ....termasuk hasil kreativity puteri tunggal Akak....yang buatkan apartment untuk Dak bulu dua ekor tu!

Kita layan gambar jer lah!




 







 
NOTA ANGGOTA BADAN TOMEI & JELLO:  Pssst...Untie Tedi.....Kita pura2 tak pandai update...takut nanti jadi kerja tetap...tak sempat nak "kroooh!"....Blog ni bukannya ada income pun...Untie nak bayar ke?...Kita nak apply ni......!


5 comments:

sI tEDI said...

uwaaaaaaaaaaaaaaa! bz gile.. tp bila nampak tpmei ngan jello update. nak komen gak. matikkklah kalau Bos nampak ni!! ha ha ha

wah!! cantiklah kak reena buatkan rumah jello dan Tomei.

bagi tahu kak reena, buat dan poskan dua untuk makcik tedi. hik hik hik

maceh jello ngan tomei sbb update beloog!!

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam kak...comeinyaaaa.. geram saya...parsi ke ni kak...

niesz said...

comey nye kucing2 tue.. :)

Softtouch [Hanim] said...

gebunya kucing kak watie.siap ade umah lg kak reena buatkan..kreatip..

ItaJeff said...

alahaiiii comelnya si manja2 ni...berdisiplin sungguh..anak2 bulu ita kat rumah, ganas2 belaka kak...klu bg kotak mcm ni..ish tak sampai sehari boleh hancur :D

kak, everytime tgk tomei & jello..ita ingat sgt kat kucing ita muzz...dah 2 tahun dia pergi, still ingat sgt kat dia..ni pun airmata dah bertakung dah ni..tgu nak jatuh jer...sedihhh...:((