Adakah ini satu Tabungan???

Thursday, April 8, 2010

Udang Goreng Halba bersos tiram.....bekal Hubby!

*.*

Assalamualaikum

Kembali semula dengan  paparan menu bekalan untuk Hubby dengan resepi campak-campak untuk pagi ni ya......

Banyak kerja nak dibereskan...jadi korang layan jer lah gambar2 yang ada tu ya!



 
Itulah aje menu nya....tapi asam pedas tu cuma kita letak bendi jer...kat bekal Hubby...sebab baru teringat dia naik bas...so jadi juadah dinner karang lah....sebab untuk lunch anak2 dah minta buatkan pasta....okaylah tugas Akak belum selesai ni.....Moga Hubby kenyang dengan apa yang dibekalkan tu.....

Nak prepare pasta lak ni!


6 comments:

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam Watie..
campak2 jer pun tp sedapppp. Asam pedas tu menyelerakan btul...

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam kak...erkkkk terlentang kekenyanagn mata bila mai tangni....eh kak sapa copy lagi resepi karipap akak tu....

MamaFaMi said...

Asik tayang udang je dak Watie ni tau... bikin gue ngences je!

indahhouse said...

salam kak watie,
terliurnya tengok asam pedas tumis tu. asam pedas saya lom bole makan, sbb bunga2 tu tak beli lagi. huhu. Udang goren ngan halba tu nampak sedap kak. berkenan... :)

sI tEDI said...

bunga kanta tu yg meyedapkan rasa. bau wnagi lagi

sharamli said...

memang hubby akak kenyang..insyaallah..:)