Adakah ini satu Tabungan???

Tuesday, November 24, 2009

Sibuk but tak lupa!!....Selamat Hari Raya Aidil Adha... Maaf Zahir & Batin!....

*.*

Assalamualaikum.....& Selamat Sejahtera....


Terlebih dahulu Akak mohon ampun dan maaf sebab tak sempat nak membalas komen dan slam singgah..serta jeritan...batin...korang kat tinkap tepi dan depan rumah dapur rumah akak ni....maklum saja lah orang baru belajar bertatih nak berniaga kecil2an ni....

Apa-apa pun terima kasih atas ucapan..kata2 pembakar semangat.....& galakan yang korang berikan pada Akak yer!!....Moga Allah perkenankan segala doa tersebut...Amin!!!

Akak tetap masak macam biasa sebab anak2 dan suami tetap makan macam biasa kan cuma tak sempatlah Akak nak upload kat sini.....mana yg sempat akak tepek yer..sebabnya blog akak ni juga satu perkongsian dalam perjalanan hidup akak sekeluarga...just that...ahli keluarga lain tak terlibat secara langsung dalam kerja-kerja penulisan blog ni...sebab ini hobi Akak kan...dia orang tak minat dengan kerja2 ni....


Apa-apa pun di kesempatan ini Akak mohon ampun dan maaf....atas segala salah silap & andai terkasar budi bicara selama berkomunikasi di alam siber ni....


For the mean time korang layan jer lah....juadah makan pagi kita orang hari ni yer!!










Macam biasa bekal lunch hubby ..tak dilupakan..cuma ala kadar jer lah!!






Cuma sempat buat ayam masak cabai dan udang goreng!




*.*

5 comments:

HaSue said...

salam kak..selamat hari raya aidiladha jugak buat akak yer.takpe,bisnes mesti ngah kencang masa nak raya haji nih.hehe...

kalo bkesempatan amik kad raya kat umah sue eh kak

[s][u][e][h][a][n][n] said...

kak watiE..salam aidiladha kat akak n keluarga..wah2 sibuk erk..semoga bisnes maju tau.

lapa la pi kat cni..hihihihi

Alimaz-Kembara Terasing said...

selamat beraya yer kak...selamat berkorban...akak buat korban tak raya nih...???

sI tEDI said...

selamat hari raya kak.. :)

ain said...

Selamat hari raya aidil adha untuk kak watie sekeluarga juga!!!

psst...nak sikit jemput2 udang tuuu!!