Adakah ini satu Tabungan???

Thursday, November 19, 2009

Alhamdulillah..tempahan pagi Khamis..SUKSESS!!!

*.*

Assalamualaikum....& Salam Sejahtera.....

Terlebih dahulu.....Syukur...kehadrat Ilahi..diatas rezeki yang dilimpahkan....buat hambanya....Amin!!


Mata ni dah berat sangat....tapi lepas update ni Akak gi rehat jap....!


Gambar-gambar ni .....menyiapkan tempahan dari Kak Faizun...jiran Akak yang bekerja di USM.Dia minta Akak buatkan karipap dan Kek Coklat...untuk mesyuarat hari ni......










Gambar dah pack dalam kotak....karipap ni terlupa lak nak snap....kelam kabut....sikit dengan anak2 nak gi sekolah...Husband nak gi kerja.....nak prepare breakfast...& lunch Hubby lagi.....nasib baik ada Along menolong...lega sikit....!


Kek Chocolate Moist ni...juga untuk Kak Faizun....








Kek Lapis Kukus HawFlakes ni ditempah oleh Cikgu yang mengajar Alang (Nizam).....








Dan sebagai juadah kami sekeluarga pagi ni......











Untuk Lunch Hubby......just heat up left over semalam...masak lomak cili api ikan nyok-nyok....goreng telur...& letak inti karipap sikit.....Kesian Hubby terpaksa bawa lauk semalam jer...Akak tak sempat.....itu pun bangun pukul 4 pagi....kalau tak...lagi tak sempat agaknya!!! I will make it up today.....Sorry Dear....& Thank you for understanding & giving me all the support that I needed!!!










*.*

10 comments:

indahhouse said...

Salam kak watie,
nak bekfes sini lak. balen karipap ada lg tak kak? hihi

Solehah said...

wah..excellent..karipap yg cantik..tp tak leh rasa..uwaaa..

salamdariborneo said...

kak watieeeeeeee,kalo dapat rasa karipap tu bestnya,mesti sedappp.

[s][u][e][h][a][n][n] said...

kita failed la buat kelepet kat karipap tuuuuu...akak punya karipap cantik jerrrrrr huhuhu

sI tEDI said...

belum pernah try buat karipap lagi!!

HaSue said...

Takpe kak watie..pelan2...jangan awal2 lagi akak stress udah ler..nanti dah biasa mesti dah tau camne nak manage time kan...maklum laa bila bisnes dr umah nih masa pun x sama macam seblum nih..hehe..
syukur keluarga akak memahami..dah lama nanti mesti x kelam kabut dah eh kak..
btw,cantik kek2 akak tuh..karipap pun kemas jer kelimnya..nak order by mail 2 ketui boleh x kak?heheeee

ieda said...

panaskan ok aper kak .. heheh ieda kalau kat umah gitu jugak ..

masak lauk lebih .. pagi2 dah panaskan .. leh bekalkan hubby atau kids

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

karipap yg saya buat guna mould je kak ...hehehe..tak pandai gentel..orang kidal kak...nmpak tak cantik...


psst: saya suka dengar sore kak watie lar...

niesz said...

sedap nyer makanan2 tu..nk!nk!nk!

blogresipi said...

Wah makin sibuk akak sekarang ye.. makin banyak tempahan tue... sementara along ada dirumah, boleh la dia tolong tolong. heheh