Adakah ini satu Tabungan???

Saturday, November 14, 2009

Reena.....Kalau Kereta Siap...Okay!!!

*.*


Assalamulaikum....& Salam Sejahtera semua...

Hari ni Sabtu....ialah Hari Anugerah & Penyampaian Hadiah di Sekolah Reena ....Reena lah orang yang paling excited sekali...sebab Reena benar2 berharap Mama dan Abah akan menghadirkan diri ke Sekolahnya...untuk menyaksikan dia menerima Hadiah kali ini..Bukan itu saja dia juga turut mengambil bahagian dalam permainan Angkelong!

Pada masa Akak menaip entry ini....jam menunjukkan pukul 12.20 tengahmalam.....dan kereta kami masih di workshop lagi.....Walau bagaimanapun parts yang diorder telah pun sampai....dan mechanic kami....sedang berusaha untuk menyiapkan kereta untuk esok. Walau bagaimanapun....sekiranya kereta tak siap juga....Akak akan minta tolong parents salah seorang kawan baik Reena untuk tumpangkannya ke sekolah. Dan tanpa memberitahu Reena kami bercadang menaiki bas atau Teksi kemudiannya untuk ke majlis tersebut.

Kemungkinan besar....kereta sempat siap kot....by the time the entry is posted....we might have been in her school.....(This is a scheduled entry!) Doakanlah!!!

Planning for breakfast.....french toast......no picture for that.....But mean while....this is what we had for dinner tonite.












Korang layan jer dulu pic dinner tu okay!....

Petang nanti at 3:00 Sister-in-law & hubby dia nak singgah rumah...akak tak tahu nak prepare apa...sebab tak tahu balik dari Sekolah Reena pukul berapa lagi!

Waktu bilalah nak gi beli stok untuk barangan dapur!!
Mata pun dah berat....nite2






*.*

13 comments:

sharamli said...

c0ngret reena..
tgk...mak abah sanggup naek bas nak tgk reena ...

sempat siap x akak?

ain said...

Tahniah Reena!!! ur parent must be so proud of you!!! sanggup naik teksi lagi. Hopefully kete akak dh siap dh.

happy weeknd!!!

E-na Zarina said...

Itulah parents kan sanggup buat apa sajer utk anaknya...kita sbg anak ni sanggup ke bersusah mcm tu utk parents? Ni ckp utk E-na sndiri ni utk mengingat diri sendiri..apa2 pun harap2 akak dah selamt kat sekolah Reena skrg ni...

LOVE2COOK said...

Congratz to dear Reena! U should be so proud for having such a loving n sporting parents! They willing to do anything for U...

Kak Watie, really hope Ur car is ready today...! take care ya! ;)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

wah mesti reena sonok bila mama n abah datang... :) apa pun tahniah reena .

sI tEDI said...

camne kak? naik apa?

reena tentu happy dapat tgk mak ayahsak saksikan dia ambil hadiah dan main angkelong!!

Tahniah reena!

indahhouse said...

Salam kak watie,
surprise tu kak watie. hihi. agaknya kalu tak pegi camana muncung Reena ? hish, Reena kan anak yg solehah, dia akan faham punya... :)

Precious said...

Tahniah utk Reena. Hopefully Watie dp bersama di majlis itu.
BTW, nak kopi panas laaaaa ... boleh?

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Waktu komen ini di tulis harap2 Kak Watie balik dari Sekolah Rina dengan keta..

akhirnya siap jugak...alhamdulillah..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

opsss..salah pulak; ada ke sekolah saya... Sekolah Reena ...hehe..

blogresipi said...

Salam Kak Watie...
Tahniah buat Reena. Alahai harap2 kete akak dah siap by tis time.. senang nk ke sana ke mari...

Solehah said...

kak watie, camne semua kak?dah ok?

Solehah said...

tahniah untuk reena ya kak..