Adakah ini satu Tabungan???

Wednesday, November 4, 2009

Apa yang Kurang Tah....Kurang Seri Je!

*.*


Assalamualaikum...& selamat pagi....semua!


Pagi ni jadual tugas ada sikit pertukaran.....tak ada bekal-bekalan.....cuma breakfast yang sempoi...dan kurang berseri.....(pssst...Hubby cuti.....nak rehat....)


Apa yang dari tadi akak dok ngomel...kurang berseri tu....tayang sikit....!!!Ni ha....














Tak kisah le...kurang seri...sebab tak ada taburan....tak ada sayur hijau...almost colourless!
Ye ker sebab tu.....Korang nampak apa yang kurang erk?

Dah...dah...jemput makan meh.....!



*.*

16 comments:

E-na said...

rindunya kat char kuew teaw kerang...ummmph

nurindah said...

salam kak watie,
hehe. apa lak kurang seri, tu, nampak fishball n udang berketul2...
da lama tak makan kue toew nih.
kak, bak sepinggan leh?

ain said...

ntah ekh kak!!! yg pasti nmpak je menu kak tie, saya jd laparrrrr!!! hehe

LOVE said...

Kak Watie, Love baru balik dari tesco kak! Uish terlambat plak nak brekpas ngan akak...dah makan ke kak?? hehehehe!

Wow, that kuey teow looks so delicious! Mana ada kurang seri tu??? Bes tengok kuey teow basah2 gitu! Laparrrrr! hik hik...;)

Uncle Lee said...

Hello Watie, that kue teow looks sinfully delicious!
And the udangs, plus the coup de grace of that limau perut (betul ke nama this limau) is a killer....add that chilie merah, habis cherita.

Like I mentioned before women like you very dangerous to bachelors, under different circumstances of course.
Glad I did not cross paths with you long ago, otherwise kena sangkut big time.

No chance nak romance other sarongs.
Makan this kue teow, add your sarapan (breakfast?) pagi....
terus pergi kedai jewelery chari chin chin intan cluster, atas emerald, ARHAAAA HA HA.
Just joke joke, ya.

Watie, you are fabulous....okay, buat satu pingan lagi tu kue teow......
Ha ha, have a pleasant week Watie, and hold that smile, Lee.

cHeRyNa PiReS said...

rasanya okay je kak....sebab akak dah tabur cili ijau tuh dia balance sikit. insyaAllah...lepas nieh nanti okay la lagi kot.

perencah yang banyak tuh dah cantik menarik the bomb dah!

sI tEDI said...

uwaaaa... i lapp kue tiawww bery-bery macccc

ieda said...

ish2 akak nieh .. cenggini kurang seri ker kak .. ish2 kalau saya dah lengkap dah tuh ..

ermm kalau saya x der nyer nak letak limau nipis nieh .. janji ader togeyy , daun kuchai dan kitt/ball .. udahhhh ..

janji tekak leh layannnnnnnnnnnn

mummyseri said...

kak kite tgk berSERI je..mcm ni la sedap ermmm basah n mkn panas2..fuh..terangkatla..kena ngan nescafe semug :)..
kak camana nak grg kasi basah sikit kwetiau tu yek?..

~NurKasih~ said...

nampak sedap je kak, pergh sedapnya ada sutun lagi tu.. lama x buat kue tiaw homemade..malas nak menghiris2 tu,, x de pasta maker :(....

en_me said...

sodapnyerrr.. ehehe, salamm

HaSue said...

apa pulak x berseri kak watie...dah berseri sgt2 l tu dan membuat perut sue nih lapo jek..nampak menyelerakan sungguh

sharamli said...

berseri la jgk tu akak...asalkan sedap

Watierman said...

E-Na = Sian dia...rindu erk...renung2 kan gambar yg tak seberapa tu...buat pengobat rindu!!eherk!

Nur = nape Nur nampak udang akak tak letak udang pun...sotong le...udang tak ada stok!!dah abiss!

Ain = ni ada2 aje....lapor aponya...kan dah makan stoberi muffin tadi...!

Love = oo gi Tesco yer...Akak memang kalau goreng mee, bihun atau kue teow kena basah2 Hubby suka cam tu...makan panas2!

Uncle Lee = You ni ada2 saja...always know how to impress woman...make me want to smile through out the day...tambah2 pulak I had wonderful time with my Hubby today...

Kuew teow kurang seri tu...for you...not too much work I would say...can always fry for you...just feel free to dropby..I surely will cook some more for you!!

Tq and you keep on wearing your dancing shoes...and don't forget the 15 minutes dance lesson you owe me!Keep Well as always!



Tedi = I think kue teow also lap you..hahaha!


Ieda - yer ker...ko layan jer lah tekak oooo!!Makan Ieda...jgn tgk saja!!


Mummyseri - Akak kalau goreng kue teow...bila sebelum nak tutup api tu baru masukkan sikit air jgn banyak lak...nanti berkuah...!


As - suka kue teow ada sutun yer!!! Jemputlah...walaupun tak berseri...janji rezeki kan!!


en_me - Assalam...jemputla...sila2!


Sue - kalau dah suka kata berseri..ok lah tu..jgn biar perut tu menyanyi...jamah sorang sikit yer!


Sharamli - Kira bolehlah kan Sha..hari ni perut kenyang ke!

Solehah said...

lapaqnya saya tengok kueyteow tu..saya nak pi mkn megi sat..lapaq gila2 ni..

U-Nie_sYa said...

berseri je sy tgk..
telan air liur tgk..hehe
nie msti sdap..!!