Adakah ini satu Tabungan???

Friday, November 6, 2009

Eat Simple Dish.....more precious time !!

*.*


Hahaha... Assalamualaikum & Selamat Petang....

AAAA ah....yer lah tu.....eat simple dish.....more precious time..konon nya lah!...Ke Mama tu yang sibuk nak join tengok video la..Tv le...sekejap main Monopoly...sekejap main congkak....sekejap main carrom....Jangan terkejut kita sempat main batu seremban....yer..batu yang 7 biji tu...

Yer lah nak wat apa lagi.....stranded kat dalam rumah....kan LEVIN Hubby Akak rosak.....V8 SUPRA......dah order tapi belum sampai lagi......For enjoying the quality time together...lunch pun...simple dimple jer.....(sebenarnya Mama malas!!!!...Syok main2 dengan dia orang ....)


Untuk lunch......ini aje yer....
















Unutk tea....makan jer lah...pineapple upside down cake semalam ada lagi, roti bunge pun ada 2 biji lagi......& Puding Kek ada 4 bekas lagi......so jom continue with our family activities.....




*.*

8 comments:

salamdariborneo said...

kak watie.....akak ni masak apa pun nampak menarik tau.

ain said...

ns goreng tu mengancam!!! sini tgh ujan, tu yg madang lapooo je. nmpak apa semuanya sedappp!!hehe

LOVE said...

Nak nasi goreng!!! Uish dah lama Love tak main batu seremban! There goes my school life! hehehe ;)

HaSue said...

memang nampak sedap ngan sotongnya.erkk..lapo kak..

Uncle Lee said...

Hi Watierman, saya suka juga nasi goreng...
but prefer more plain, but with lots of udang kering and sprinkling of spring onions...
Best itu ikan goreng of yours...
menimpi malam....I mean the ikan, *wink*.

Ikan bakar sambal pauh,
Perah santan di negeri jauh.
Biar merantau di negeri jauh,
Jauh di mata dekat di hati.

You have a beautiful weekend and jangan lupa the chili merah lipstick, Lee.

sI tEDI said...

seni betul potong carot.. ekekekekeke

Solehah said...

kak, bila saya baca tajuk tu saya setuju la kak..buat benda simple, banyk masa untuk anak2..sokong la..hehe..org maleh msk mmg suka..

blogresipi said...

Oo..akak beli kete baru ek? bestnye. nanti leh letak gambor.hehhe... nak nasik goyeng...kami makan roti segera hari ni.. cian tak?eheheh