Adakah ini satu Tabungan???

Sunday, December 6, 2009

Poslaju hari Ahad????

*.*

Assalamualaikum....dan selamat berhujung minggu....

Akak akan berada di Alor Setar hari ini dan esok kerana mengikuti Hubby....yang ada urusan kerja diAlor Setar......dan kami anak beranak mengambil kesempatan untuk menjenguk mak & ayah mertua Akak di sana......


Telah menyiapkan tempahan ini semalam untuk menghantar dengan poslaju.....hari ini.....destinasi Selangor.....






Alang-alang Akak dah kat dapur tu....terus Akak godek-godek untuk sebiji kek lagi.....






Kek ini untuk diberikan kepada parents-in-law Akak....sebagai buah tangan dan sekali gus merasa......kek yang juga boleh ditempah melalui blog Akak ni....tetapi harga dia lebih sikit.....RM30 sebiji...sebab kaya dengan chocolate chips....!!!


Okaylah Akak tengah kemas2 ni nak balik kampung.....dan uruskan penghantaran kek tersebut!






Doakan kami selamat pergi dan balik yer!!!....Malam besok baru balik Penang....ada yang nak pesan ke....semasa Akak di Alor Setar????


Selamat berhujung minggu semua!!!!



*.*

10 comments:

CikMin said...

wah...dah ada menu baru..coklat chips..syedap..syedap la...semoga bertambah maju ye kak..

sI tEDI said...

coklat chip itu menawan kalbu..

TQ kak..

harap2 akak selamat prgi dan balik!!

E-na Zarina said...

suke tgk biznes akak mkkin brkmbg...moga terus maju dan slamat dl perjalanan

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

alhamdulillah... makin maju makin sibuk lah akak yer....

blogresipi.com said...

Kek lapis coklat chips aak tuh memang nampak best...nak order jugakk bolehhh? ehehe...semoga terus2 mendapat tempahan ye kak :)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

kak wati buka kedai kek la... mesti maju punya... cyaiyok2

sedapnyer kek lapis coklat chips tuhhhhhhhhhhhhhh

Jieda said...

sedapnya nampak kek lapis coklat chip tu.makin bertambah jenis la kek kukus akak ye

jane said...

bondaaaaaaa...

mana hadiah bunga rafflesia???
kat alor star ade ke???

heeeeeeee

Uncle Lee said...

Hello Watie, have a good safe trip. Don't forget try the nasi lemak there. Best regards, Lee.

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya kak..untung MIL sbb akak pndai buat kek lapis..susah buat tu kan...