Adakah ini satu Tabungan???

Monday, December 14, 2009

Kuala Kangsar - Ipoh....and back again!!!!

*.*

Assalamualaikum.....dan Selamat Sejahtera....

Sekejap saja masa berlalu.....dan Isnin datang lagi....penat perjalanan ke Kuala Kangsar dan Ipoh masih terasa.....bukannya kerana apa...sebab cuaca yang sangat panas....melemahkan badan.....dengan rasa haus yang berpanjangan....

Namum lepas berjalan banyak kerja rumah nak dibereskan.....yang melangsungkan hari bahagia....Syukur semuanya berjalan dengan lancar.....Dikesempatan ini Akak panjatkan doa untuk adik sepupu Hubby yang baru diijab kabulkan Riena & Hafeez ....Moga Bahagia & Jodoh kekal ke hujung nyawa.....dan cepat-cepat menimang cahaya mata...Amin!

Upacara berlangsung di Perak Riverside Resort, Kuala Kangsar........dan syukur alhamdulillah cuaca panas......

Anak-anak sibuk nak ke Ipoh...jalan-jalan...so from KK kami langsung ke Ipoh. Singgah di Ipoh Parade.....most of the time lepak di Novel Hut....bila dah jumpa kedai buku....macam tak boleh gerak dah!!End up.....ini jerlah tempat yang kami lawat ketika di Ipoh.....

Well anyway......we had a good time together.....

What's for breakfast today.....???

Layan jer lah...apa yang akak hidangkan tu yer....Nak habiskan kerja lain ni....banyak lagi....tak boleh lama-lama depan Lappy ni.....nanti lapang Akak jenguk korang yer!!!






















*.*

10 comments:

sI tEDI said...

salam kakwatie..

semoga penat berjalan dah hilang...
sekarang ni dah macam musim panas.
kalau g umah org kawen tu mmg x makan x pe.. tapi air bercawan2.. he he he

ain said...

selamat pengantin baru utk Riena dan Hafeez!!! semoga bahagia hingga akhir hayat!!

sharamli said...

akak..s0h reena je la tlg kemaskan..hu3

ieda said...

ermmm sedapnya kak nampak masak udang tuh ...

ikan tenggiri grg punn sedapkan .. kak mahal tak sekilo berapa .. kalau kat pekan nieh cecah 25 sekilo lagi2lah pulak time laut bergelora

[s][u][e][h][a][n][n] said...

sian akak..dalam penat2 pun menu tetap mantap!!!! :)

GiGGLe GaL said...

hakak...sodap eh.... ape ni kak..letak gambar makanan sodap2 kat sini... ni nak kene flag blog nih..da aku kelaparan nih..ujan2 cenggini kak..sian la kat aku nih....udah la sedih..lapar plak tu.. biasanya yg buat kerja2 letak gambar makanan ni dak ted kak..ekekeke..

LOVE2COOK said...

Hi KakWatie!!! hru doing there??? :)

Uhhhhh...those pisang gorengs...bekal hubby...adeyyyy! cannot tahan lerrr! ;)

I'm drooling n drooling here! kekeke...pls post some to me!! :)

jane said...

adessssss bonda.....

bikin kite terliur pisang goreng lor..huhu

Anya said...

You are the best cook in blogworld
:-)
It looks always so perfect !!!!
hugs from us
(@^.^@)

chekgu BaniHassim said...

rajinnye masak...
dah tanggungjwb org pompuan..tabik laa...
penat2 pun still on masak...siap bwkkan bekal lagiii