Adakah ini satu Tabungan???

Saturday, December 5, 2009

Boat Cruise....Wah elegentnya .....pelayaran ni!!!

*.*

Assalamulaikum dan bertemu lagi......

Pelayaran seterusnya........Captain dan anak-anak kapal disajikan dengan juadah ......ringkas jer....tengahari ni....
































Selamat Belayar di hujung minggu bersama keluarga tercinta!!!!


Aiy!..aiy ! Captain!!!!!





*.*

8 comments:

geraugebang said...

Comelnya telur tu. Cam na buat. Macam mainan ek.

Watierman said...

Gerau...masuk acuan le....ada adik2 dari Japan bagi present...!!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

ingatkan cruise nak ke mana tadi... hehe..

Uncle Lee said...

Hello Watie, saya da makan nasi lemak dari Johore to Alor Star Chang Lun to Grik to Pantai Cinta Berahi, Kelantan...ta'pernah tengok, atau chuba a romantic nasi lemak like yours. Lagi pun ada romantic nama pun, "nasi lemak hujan panas".

Watie, which school of culinary skills you graduate from? Your Black belt in cooking these fantastic dishes.....saya tengok kalu makan, tentu saya lupa nama isteri saya, arhaaaa ha ha.

Okay, dua pingan will do fine with me, mintak lebeh sikit tu ikan bilis.....and that sambal tumis udang.
Kalu makan ni bila bulan terang, habis cherita, buka mulut terkeluar pantun, ha ha ha.
Your this nasi lemak is outstanding, Watie!

Have a beautiful weekend, Lee.

niesz said...

cantik nyer telur rebus tu..rase sayang lak nk makan..hihi..

blogresipi.com said...

Salam Kak Watie,
Macam berjanji pulakk.kite pun baru melemak jugak.hehe

Solehah said...

haha comel..aiy aiy kapten..

Precious said...

Wahhh ... telur rebus itu. Berpattern pulak ya! Cantik!!
Eh ehhh ... jom join kontes Hidup Berani Untuk Gagal. RM5 sudah pasti. Mungkin dapat banyak $$$$ lagi ... Jom!!