Adakah ini satu Tabungan???

Wednesday, December 2, 2009

Makan Tengahari.....Kue Teow Goreng Basah!!!

*.*

Assalamualaikum....& Salam Sejahtera....

Bertemu lagi di tengahari ni......Dah sediakan nasi....tak nak pulak.....nak makan benda lain dari nasi....nak buat laksa....laksa pulak tak ade....

End up.....fikir punya fikir punya fikir.....


Buat yang senang dan cepat......anak-anak suka mama gembira!!!!lalalalala!!!!













Lega...dah kasi dia orang makan.....nak sembahyang kejap.....nak rehat sebelum dia orang demand untuk minum petang pulak!!!


Ada..ayat-ayat..sedih....antaranya."..sejak...Along balik mama tak pernah buatkan .................................................................bla.......bla....blaaa....".panjang senarai......dia!!!!!Mampukah Si Mama melayan senarai itu......????Kwang...kwang...kwang....kita ikuti episod seterusnya.......Amacam Dik Solehah...ada style entry bersiri tak????




*.*

16 comments:

Jieda said...

sedapnya nampak kuewtiow tu.berkilat sampai memancar kat sini hehehe

Watierman said...

Baik2 Jeida..kilatnya memanah...elak cepat....!!!

PUTERA2PUTERI said...

akak...x aci la makan sorang2...antaq la kt ieta ckit...nk gi makan kt umah payah la ckit....cepat la....

NuR said...

huhu akak..
walaupun nur dah mkn tapi masih rasa lapar bila tgk ni..
hukhuk..
mcm mana nak buat dia basah mcm tu?
akak ajarkan leh tak?

sI tEDI said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!! aku cinta kue tiawww!!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

terliuq kak, tengok kuey tiaw tuu...basah2 lagi tu....

tengah-tengah malam ni...eh dah pagi dah... mmg lapaq....

... bila anak2 dah mintak tu.rasa tak sampai hati tak turutkan.. kan kak ?...

kak ina kl said...

salam watie..tulah pasal bila anak-anak duk kat asrama minta nak makan macam-macam tak sampai hati tak nak buat...rajin tak rajin pun buat jugaklah..

kuina said...

terliur saya...

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya kuew teow tu..ni kalah char kuew teow penang tu...untung anak akak mamanya rajin melayan tekak mereka...

Watierman said...

Ieta.....bukan makan sorang2...makan anak beranak...cuma Abahnya aje yg tak sempat...sekilo sekali hadap jer dgn budak2 tu...Ieta kalau nak jemput Akak fikir banyak kali tau...tentera akak size besar2...!!

Watierman said...

Nur...Adik ku..satu caranya...sebelum tutup api siram air sikit....tapi kali ni Akak tuang bancuhan air & sesudu tepung jagung....try lah..memang basah2 pekat gitu!!!

Watierman said...

Tedi..Reena & Alang juga cinta kue teow.....meh sini akak beli kue teow je jamu kamu!!!

Watierman said...

Azrina...tiap2 hari minta macam2..mana yang sempat layan...jer...kalau ikutkan tak cukup tangan!!!

Watierman said...

Salam Kak Ina...Akak punya kerajinan macam Supermom...Watie nye....seganlah kak tak setaraf dengan kerajinan Akak yang fly all over the places...manalah Akak dapat kekuatan tu semua!!!Tabikkkk Kak!!

Watierman said...

Kuina...setakat teliur jer...telan air liur..jangan menitik tap3x...sila lap yer!!!

Watierman said...

Hanim Akak jarang makan kat luar....sebab anak akak sepinggan tak cukup..semua anak2 bujang..makan nak kenyang..kena ulang2 pulak tu!!!