Adakah ini satu Tabungan???

Friday, December 4, 2009

Kek Lapis Kukus Chocolate Chips....Minum Petang ...!!!

*.*


Assalamualaikum......

Bila ada anak2 yang dah pandai makan ....kreatif pulak tu nak mereka cipta citarasa yang mereka suka.....mama.....siap sedialah nak layan tekak mereka.....!!!

Apa pulak selera mereka petang ni.....kita layan jer okay!!!














Tersengeh-sengeh budak-budak tu menikmati keenakan rasa chocolate chips yang sangat "melting in your mouth".....itu!!!

Itu pun ada jugak suara2 sumbing......kalau Mama letak white chocolate topping kat atas ni lagi umph!!!!...Dah....dah....buat tak dengar sudah .....setengah...rungutan2 di angin lalu tu!!!




*.*


25 comments:

cik EPAL said...

perghh..terliur tengok kek :)

cHeRyNa PiReS said...

kak yang nieh jual tak?

Sheila said...

almak dah mai ni kita dtg nak ambik kek tu dlm 4 ketul..heee...

niesz said...

sedap nyer kak..nk rase la..yummy!nk blajar wat kek nie ley x?

dayang_jack said...

sedaappnyaaa! dah dpt imagine nih... rajin betul lah k.watie melapis kek ni...choc chip tu yg xleh tahan..rasa nk ngap je ni... :D

PUTERA2PUTERI said...

layan je akak oiiii...tumpang selera depa meningkat kan...klu dah menjunam nnti payah lak nk suruh makan kan....heheheh ieta pun nk gak le barang 2@3 ketoi.....

sI tEDI said...

aduhai... kreatif sungguh anak2 dan mama mereka ini!

Cik Cookie said...

aduhhh...
tersilap masuk blog.
Lapar Cik Cookie.

eik`S noName said...

nak...nak...nak...
hehehe

jane said...

bondaaaaa.......

kek sedap tuh..hhahahha

tapi kan..leh tak bonda ajar resepi yg simple2 dulu...kekeke

Jieda said...

Kak, ada lbh lg x?

Watierman said...

Salam Cik Epal....jangan sampai menitik air lir dah!!!hi!hi!

Watierman said...

Sha...Akak tengah fikirkan.....tapi harga nya RM30 sebab choc chips tu...extra cost Dik!!! will work on presentation on my order online blog!!!

Watierman said...

Shiela ambik jer mana yang tercapai tu...Akak halalkan...kira kenduri lah!!!

Watierman said...

Niezs....nak belaja....Wah..dah naik taraf ke Akak ni...sebab Akak pun masih belajar dari sifu2 yg ada...!!

Watierman said...

Ngap Dayang...jangan tak ngap....Akak tahu bab buat kek lapis cam ni kat hujung jari Dayang jer!!! Segan Akak dengan Dayang...!!

Watierman said...

Ieta...nasib baik kita ada sorang 3 askar jer ....tak terlayan dibuatnya...ambik le lebih sikit....bagi anak2 Ieta makan sama!!!

Watierman said...

Tedi...kretif sebab nak makan sedap so ...Tekak dan perut yang warna warnilah katakan!!!

Watierman said...

Cik Cookie..kalau lapar tak silap lah tu..makan jer lah apa yang ada..Akak buatkan air sekali...baru hilang penat...sudi singgah pun dah besar hati akak...jemputlah!!!

Watierman said...

eik'S no name....nak juga...jemputlah Dik..Akak kira cam buat kenduri lah ni!!!TQ sudi singgah...jemputlah!!!

Watierman said...

Anakanda....kalau rajin ghodek gerobok buruk Bonda...resepi semudah cokodok pun ada Bonda tepek kat situ...buat cam rumah sendiri...jangan malu2...!!

Watierman said...

Jieda....untuk Jieda setakat 3 ..4 potong tu ada Akak simpan dalam tupperware tu...jemputlah!!!

blogresipi.com said...

Akak!!! terliur sgt tengok lapis coklat cips akak tue!!!

Watierman said...

jangan menitik dah yer....lap sendiri!!

lieza said...

Meliurkan...boleh tepekkan resipinya?