Adakah ini satu Tabungan???

Tuesday, December 8, 2009

Pagi Selasa.....Badan masih letih!!!

*.*

Assalamualaikum....dan selamat sejahtera semua yer!!!


Akak selamat sampai semalam time Maghrib....lepas solat....masak nasi untuk dinner yang sangat ringkas......then tertidor....depan TV.....dengan Reena!

Bangun pagi ni rasa macam tak sihat....letih .....lemah satu badan....tapi bangun juga untuk sediakan bekal untuk Hubby. Walaupun cuma panaskan left over kari ayam kampung yang MIL akak buat...Akak bangun seawal jam 5:30 pagi... juga....untuk tanak nasi....dan sediakan breakfast yang sangat sempoi!!!

Ini jer yang termampu pagi ni!!




























Ini.....jer yer untuk pagi ni....letih...lagi ni!!! Penat layan anak buah yang cenonet kat kampung semalam...sampai ada yang nak mengikut balik....sanggup nak tinggalkan ibu ngan Abah dia orang.....Akak pulak yang tak sanggup....sebab kecik sangat lagi....baru 2 tahun lebih....!!!Naknya sampai Penang tengah malam melalak nak balik kat Ibu.....naya ooo!




*.*

11 comments:

cHeRyNa PiReS said...

macam mana pon bekal lunch tetap gempak. tetap respect!!!

[s][u][e][h][a][n][n] said...

isk..isk..isk...sian akak nie..rest la kak.. tapi bagus akak ni, dalam x larat tu sempat gi sediakan bekal..huhuhuh

Softtouch [Hanim] said...

besntya tapau balik lauk MIL..teringat kalu balik kmpung MIL pun bg bwk balik siap request nk ape..ha ha ha..pekat likat kari ayam tu..kecur liur sy..

HaSue said...

Akak masih penat ke?meh sue picit2kan bahu akak meh..roti gula mentega tu peberet my son kak..skrg nih kalo nak dier buat sndirik dah..hehe...tadi dier nmpk kari ayam akak tu,dia cakap 'uish..sedapnya nampak!' kat umah nih antu kari kak...heheee

LOVE2COOK said...

Hi KakWatie!!! Wow, lemah2 pun U still cooked such delicious dishes ya! Uish, I'm drooling looking at ur menu lor!

That sandwich is my most favourite, so I gonna take em' some with me! hehex :)

I've just finished cooking...simple2 only as per Birthday Boy's request. Gotto fetch him from school in awhile.

Take care kak! :)

ain said...

salam kak watie. lamanya tak singgah umah akak ni. rindu la.

lama tak mkn roti sapu butter letak gula. sedap kan!! suka sangat!!

sI tEDI said...

ken scroll laju2 ha h aha..

blogresipi.com said...

salam kak watie... penat lagi yer... superwoman pun kena rehat juga.karang sakit susah... take care taww!

Solehah said...

sedapnya kak..mcm nak gigit monitor ni rasanya..

Solehah said...

sedapnya kak..mcm nak gigit monitor ni rasanya..

niesz said...

akak nyer simple x mcm simpla la kak..tetap menarik..hihi..
bekalan tuk niesz ade..ehe..