Adakah ini satu Tabungan???

Friday, January 1, 2010

Tak de yang Istimewa Pun di Tahun Baru ni!!!

*.*

Assalamualaikum.....dan Salam Tahun Baru Buat Semua....


Wah.....Selalaunya ada saja juadah istimewa yang nak dihidangkan....tapi bukan di dapur sempit Akak yer!! Tahun 2010 disambut macam hari-hari biasa aje dalam kehidupan Akak sekeluarga...tak ada yang hebat.....

Hari ni....masak makan pun resepi2 biasa yang telah jemu kalian tonton...tapi inilah kehidupan kami sekeluarga...cuma bila berkumpul di rumah...tak pergi mana-mana ada saja aktiviti santai, lepak sama-sama....tu yang tak sempat nak hadap lappy.....

Jadi macam biasa....hanya paparan juadah yang ada....buat tontonan di hari pertama tahun baru 2010.......































Moga Tahun 2010 membawa keberkatan dalam kehidupan kita semua....dengan Izinnya...Amin!!




*.*

17 comments:

sI tEDI said...

tomei dan jello.. ololololo.. wendulah...

saya pun kak. tahun baru tak de apa2 pun

kol 12am dah berdengkur. ekekekke

niesz said...

hihi..xjemu la kak tgk masakan akak nie..lagi terliur ade la..ehe..

ishh!mate die ley tukar2 color la..haha..comey2!

Wanita Itu said...

tulll laaa...

kak nak kari ikan tenggiri tuhh.. heee...

salamdariborneo said...

kak watieeeeeeeeeeeeeeeeeee,dah tido ke?nak ucapkan happy new year ni.....

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam Watie..

sy tak jemu dtg blog watie..resipi2 watie tu biarpun simple tp menarik..keep it up dear..
Betul tu watie, tahun baru ni sama je mcm hari2 lain..btw, tomei & jello tu comel sgt..betul2 teringat kat muzz, tahun ni masuk 2 thn muzz pergi..miss him badly..

Watierman said...

Salam Tedi....windu jugak ke kat dia orang...hehehe...dah jadi sebahagian dari kehidupan kan..mestilah rasa rindu...Sweet dreams dear!!

Watierman said...

Salam Niesz..jangan salah faham dah le..Tomei tu anaknya si Jello tau...mata Jello suka jadi merah dalam pic...sebab brownish....!!! Good masih ada yang belum jemu....hehe...I am not ALONE in this world!!!

Watierman said...

Te...nak kari ikan tenggiri...boleh..meh sini...!!

Watierman said...

Maria....pergi bancuh Nescafe jap tadi...belum tido lagi....tengah dating dgn hubby...Happy New Year to you too!!!

Watierman said...

Salam Ita...Glad masih ada yang setia ngadap juadah2 yg Watie paparkan....I dah ketandusan idea nak masak apa...lately....hehe

Tomei & Jello...so much fun & LOVE to share with them...tak dapat nak imagine living without the around...Moga Kami sekeluarga....akan sama2 mengharungi kehidupan ini .....selagi hayat di kandung badan...Glad that my Hubby is very supportive.....
Wishing Muzz is resting peacefully there....He will always be in your Heart!!

Uncle Lee said...

Hello Watie, Happy New Year to you and all at home.
Wishing you the very best of 2010, and may your oven work overtime this year.
I love the dishes here....Holy Smoke, if you jemput me for dinner, saya have to unloose my tali pinggang 3 notches, ha ha.

Love the sambal udang and ikan tenggiri curry.
All I can say is, WOW!
Once again, Happy new year. You stay young, stay beautiful. Lee.
ps, jangan lupa tu lip gloss.

LOVE2COOK said...

Kak Watie, ur dishes are simply special! Yum Yum too bad I kenot have that ...kekeke! :)

psst..I had Prosperity Chicken Burger last nite...hihihi ;)

blogresipi.com said...

Salam Kak Watieku sayanggg...

selamat tahun baru 2010 buat akak sekeluarga... semoga kite semua sentiasa mendapat keberkatan dari-Nya...
Psst, terharu kami akak letakkan gambar Mikael kat sini... mmuahh! kisses from Mikael to Tok Mama :)

Anya said...

Happy New Year
or in Dutch we say
Gelukkig Nieuwjaar :-)

Kareltje =^.^=
Anya :-)

kak ina kl said...

salam watie..apa azam tahun baru..waduh nampak lempeng tu cam sodap ajer...

E-na Zarina said...

Alaaaa kak watie...perut e-na berbunyi la plak tgk menu akak yang menggoda tgh2 mlm nih!!! adoooiiii x tahan!

hafiz said...

comel nya kucing2 tu?