Adakah ini satu Tabungan???

Monday, January 11, 2010

WORDLESS MONDAY...."YANG SEBENARNYA"!

*.*


Assalamualaikum.......






































*.*

8 comments:

salamdariborneo said...

salam kak watieeeeeeeeeee,naper diam nih?good idea ikan goreng sos tiram tu tapi resepinya mana kak?

Sue @ Nenie said...

Salam Kak...

Banyaknya novel....
Sambil makan sambil baca..best²....

♥LOVE2COOK♥ said...

Hi KakWatie!!! hru doing today? Wow, the dishes are simply superb! Nak taste!!! kiki...

Love having great time with dear Hubby though we r at home only most of the time. Just got some time to come online...right now visiting all my cyberfrens, whoever I could! ;)

Sheila said...

salam Novel sukanya ...satu kepala

leadleedeea said...

waalaikumsalam kak...serius terliur tgk ikan siakap tuuuuuuuuuuuuu..lead mmg antu siakap n kerapu~!!!

baincardin said...

sedapnya makanan bekal semua tu ^_^

*gambar makanan kalo dibuat HDR, tak taulah Bain samada boleh dipertingkatkan selera atau tak. Huhuu....^_^'

luluchen said...

novel kt pun ber'rak'2...mak kt ckp dah buleh buat perpustakaan

lagi satu...dah rasa mcm nk jilat monitor dah ni!sedap bangat!

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Kak ! sumer AS pya novel akak ada ! Kalau latest tu bezz akak roger-roger lah ek..boley beli.
dah lama gak tak beli Aisya Sofea punya novel. tak lama lagi Pesta Buku ni..hehehe... kena kumpul $$$..

Yg latest saya beli AS pon Sehangat Asmara... Saya suka ! Zainal Arief & Kay.. banyak kali saya ulang kak.. hehehe..kuat berangan gak saya ni... tp sambungan dia mcm tak bezz sangat. Yg tu saya pinjam mmber pya..

huissh..kalau citer psal novel..panjang berjela nanti..hehehe..