Adakah ini satu Tabungan???

Friday, January 15, 2010

ALHAMDULILLAH SYUKUR !!!...It has been 21 years!!!

*.*

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Bersyukur ke hadrat Allah kerana telah memanjangkan usia satu ikatan perhubungan yang halal disisinya......Amin!!!











Terlalu banyak yang telah kita lalui bersama.....hingga tak ada kata-kata yang lebih indah lagi nak diucapkan....semua gambaran itu hanya dapat dimainkan di dalam hati dan jiwa ini....terlalu lokek rasanya untuk dikongsikan.....Biarlah ia terus kekal segar dan indah di tempatnya!!!

Moga ALLAh akan beri kita kesempatan untuk terus saling sayang menyayangi, hormat menghormati.....kecapi kehidupan ini hingga ke hujung usia kita berdua....Insyaallah.......AMIN!!!



*.*
*.*




30 comments:

Uncle Lee said...

Hi Watie, laugh when you can, apologise when you should, and let go of what you can't change.
Play hard, cook well, forgive quickly, take chances, give everything and have no regrets.
Life's too short to be anything but happy.

Apa guna tanam betik,
Kalau tidak baik manisnya.
Apa guna berwajah cantik,
Kalau tidak dengan budinya.

You stay young, stay beautiful and keep a song in your heart. Best regards, Lee.

Sheila Shafea said...

salam... tahniah moga bebahagia ke akhir hayat, kebahagian bepanjangan, suka duka besame, Alhamdullilah kekal abadi Amin...

indahhouse said...

salam kak watie,
Happy 21th anniversary,kak. Terharunya baca card ni, lagu dia pun romantic jer. huhu. (menitis airmata nih)
Moga kasih sayang kak dan suami sentiasa mekar, berkekalan hingga akhir hayat, di dalam keberkatan Ilahi. Amin....

Sue @ Nenie said...

Salam Kak Atie..
Happy Anniversary saya ucapkan buat akak dan Hubby..Semoga hubungan ini akan terus berkekalan sehingga ke akhir hayat dan senantiasa diiringi dengan keindahan dan kebahagiaan yang perpanjangan....

cahayachenta said...

salam kak/..
21 tahun dh??? wahhhh... tahniah kak n happy anniversary eh...

Fiza Nordin said...

salam k watie...selamat ulang tahun...moga ikatan suci murni ini kekal selamanya...

Softtouch [Hanim] said...

hepy anniv kak watie..semoga bahagia hingga hujung nyawa n sentiasa dibawah rahmat NYA..amin..

sharamli said...

epi anniversary akak..
sem0ga kekal n bahagia ke akhit hayat

LyanaSyaZam said...

Salam mydear sis...HAPPY 21th ANNIVERSARY...Buat akak n abang,semoga kebahagiaan tetap menjadi milik kalian ber2 hingga kehujung nyawa.Aminnnn....

Ummi said...

Selamat Ulangtahun Perkahwinan ke 21 buat Watie dan suami...Semoga sentiasa dalam lindunganNya, diberi keberkatan kasih sayang dan ceria2 selalu sepanjang hayat..
(*psstt..sedap tul pantun U.Lee tu Watie..hehe..kena jawab tuh)

[s][u][e][h][a][n][n] said...

selamat ulangtahun perkahwinan..moga kasih sayang berkekalan sampai hujung nyawa :)

E-na Zarina said...

Salam sis!
Hepy 21st Anniversary, semoga diberi kesihatan yang baik, murah rezeki, bahagia selamanya...Amin.

Romantiknya kata2 dan melody e-card tu...sukeeee!

PUTERA2PUTERI said...

salam sayang dari ieta...muuuaahhh...
happy aniversary yg ke 21 to akak dan abg......semoga kemanisan dulu,kini dan selamanya akan tetap manis wapun sesekali titik hempedu menitis....dan detiap titisan hempedu tu jd kan pengajaran dan pengalaman tuk terus layari bahtera hidup bersama....ingatlah setiap kenangan yg manis2 tu akan bertambah lg kemersaan antara suami dan isteri.....[yg pahit tu jangan diingat langsung tau]

lemongrass said...

Kak Watie,
Selamat menyambut your 21st anniversary bersama orang tersayang di sisi. Semoga ikatan bahagia ini terus berpanjangan, diberkati Allah dan bahagia selamanya

Rokiah Abdul Aziz said...

salam kak watie.....happy anniversary 21st....semoga hari mendatang akan lebih ceria dan bahagia bersama....tahniah skali lagi

luluchen said...

"Allah, the best maker of all marriages, Combine our hearts into one"

happy anniversary kak watie!

Zulita Saad said...

Salam...

Tu dia dah menjangkau 21 tahun.. Tahniah akak!!!

Moga ianya berkekalan hingga hujung nyawa...

Semoga akak dan husband beroleh kebahagiaan dunia dan kahirat Ameen...

salamdariborneo said...

kak watieeeeee,tahniah dari saya & happy anniversary.

ain said...

salam kak watie...happy 21st anniversaryyy!!!! semoga terus terusan bahagia hingga akhir hayat!!!

sI tEDI said...

InsyaAllah kak,
tahiniah untuk akak dan suami.

sudah 21! Alhamdulillah..

semoga akak sekelurga bahagia hingga ke syurga.. :)

Solehah said...

happy anniversary kak..may love ever blossom till d end..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Happy Anniversary Kak!

Semoga kasih berpanjangan hingga kehujung nyawa.

Precious said...

Owww ... hepi anniv. Semoga berkekalan dan berbahagia selalu.

Eh, terailah resipi Famous Amos yg kita letak kat blog kita. Nanti blh citer sedap ke tidak ...

TREAT AND TRICK said...

Watie..happy anniversary 21 moga2 jodoh kekal hingga ke syurga ...Amin..

Anya said...

Great choice :-)
Are you 21 years married ?
Congratulations !!

Have a wonderful weekend
(@^.^@)

CikMin said...

hepi 21 enibeseri kak watie dan suami!semoga bertambah kekal bahagia hingga ke hujung nyawa...

cintaAnna said...

kakak sayang!
Tahniah di atas...kebahagian yg dikecapi selama 21thn ni..

Selamat Ulang tahun perkahwinan...
SEMOGA TERUS2 BERKEKALAN DAN DILIMPAHI DGN CAHAYA CINTA DAN KASIH DARIPADA ALLAH TA'LA...

With love:
Anna...

blogresipi.com said...

Salam Kak Watie,
Happy 21th anniversary!!! semoga rumahtangga akak dan suami kekal bahagia hingga ke akhir hayat di samping anak-anak yang sentiasa menjadi penyeri... salam sayang dari kami, Ijan, Faiz & Mikael. Mmuahh! :)

♥LOVE2COOK♥ said...

Hi dearie, Happy 21st Anniversary to U and ur Hubby! May U both live happily ever after. Wish U lots of happiness, love and peace. ;)

hana said...

alamakkkk! terlambattt! ketapi terbalik semalam! kekeke.... epi 21st anibesari kak!! moga terus berkekalan aman bahgia hendaknyerrr.. aminnnn......