Adakah ini satu Tabungan???

Wednesday, January 27, 2010

Happy 17th Birthday Sayang!

*.*

Assalamualaikum.....

Happy Birthday Nizam.....you have just turned 17!



Sorry sayang...nothing special yang Mama & Abah dapat berikan pada Nizam sempena Hari Lahir Nizam yang ke 17 ini....just DOA yang tidak putus-putus agar Nizam menjadi anak yang beriman, beramal soleh dan menghormati orang tua serta berjaya dunia dan akhirat!

We just want you to be happy and always remember...that we love you always & forever!....Moga Nizam bertambah matang dan terus maju ke hadapan...kerana bagi Mama yang tidak berharta ni cuma dapat memberikan galakan yang tidak putus-putus agar Nizam terus berusaha dengan gigih untuk mencapai kejayaan dalam hidup!Mama & Abah cuma ingin TUMPANG senyum bangga dengan kejayaan kalian!

Hope Nizam suka dengan cupcakes yang Mama buat... decoration  with Reena 's help ...and hope your have a great time with your classmates today!









Sekejap je masa berlalu....dan Nizam dah pun 17 tahun.....dah dewasa...kalau Nizam tak perasan....cuba tengok ni.....













 






















And now......how much you have grown up!




Happy 17th Birthday!!



8 comments:

sI tEDI said...

nizam .. happy birthday.. bagi aick tedi cupcakes sebiji boleh???


semoga nizam menjadi insan yg cemerlang dan soleh serta hormat ibu dan ayah!

PUTERA2PUTERI said...

salam akak.....ooo hari ni besday putera akak yg no2 ye....betoi tu akak...ibu mana yg x suke atas kejayaan ank2 kan....doa lah hadiah yg amat berharga dr segala2nya....

to.besday boy.....MUHAMMAD ARFANIZAM
hepi besday to nizam yg ke 17thn...wah dah besau no....ingat pesan mama tu...jadi ank yg soleh dan beriman....dan berjaya dalam pelajaran.....amin....

[s][u][e][h][a][n][n] said...

selamat hari lahir nizam...panajng umur n murah rezeki n jadi anak yang soleh:)

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam...hepi besday...sweet 17teen....

Sue @ Nenie said...

Salam...Happy Birthday to Nizam....Semoga gembira selalu dan membesar menjadi anak yang membanggakan kedua orang tua.

sharamli said...

epi befday dek...
ta0n ni d0 ur best 4 spm...

akak...befday al0ng ngn nizam dekat2 jgk la kiranya

ain said...

happy 17th bday nizam. semoga terus cemerlang dn berjaya dunia dan akhirat!!!

mummyseri said...

happy belated birthday buat nizam kak..smoga terus menjadi kebanggaan mama n abah, berjaya dunia n akhirat..amien