Adakah ini satu Tabungan???

Thursday, January 28, 2010

Happy Birthday Sayang.........

*.*

Assalamualaikum......

Well.....finally....January 28....the final event of Birthday Celebration for January....in our family calender....is here! January..calls for ....celebration....with Along's Birthday 0n the 5th, Nizam's yesterday (27th)...not forgetting our Anniversary....0n the 15th....and finally....your Birthday Sayang!

Bersyukur kepada Allah S.W.T....for giving us the opportunity to have shared our life together.....to have the most wonderful moments together...during good & bad times.....and to have such beautiful & precious children ....to compliment our relationship!

Sayang....I am taking this opportunity to Thank You...for choosing me as your partner in life.....and one thing I am  sure of is that....." I LOVE YOU SO MUCH!"......

On your 44th Birthday.....this E-card is for you....




We have been classmates since Form 1.....and ever since then....Our Love is Stronger as time goes by....

Tak ada hadiah istimewa.....nak Watie berikan.....hanya hasil kerja tangan (tangan yang semakin kasar ni....) yang tak seberapa.....sebab you surely know that...I am still learning to decorate my cakes....! For the first time.....presenting  to you...















As life goes on...so sarapan macam biasalah...apa yang sempat.....jadi bekalan ke pejabat dan sekolah anak-anak.....








So.....hope you have a great day today on your Birthday.....moga Sayang bertambah murah rezeki, panjang umur, sihat kesihatan.....mental & fizikal....., mendapat keberkatan dan dilimpahi Rahmat darinya....AMIN!






17 comments:

Precious said...

Uhhh ... Semoga berkekalan ke akhir hayat dan bertambah2 kemesraan. Uh uhhhh ... heiiiii, seronoknya! hihihiiii!! Hepi sokmo buat Watie sekeluarga!

MamaFaMi said...

Happy birthday to your darling sayang. It's not how the cake looks like, but the thoughts, the effort, the sentimental value that's more precious. No money can buy!

Oooo been sweethearts since Form 1 eh. Ni mesti ada men pass pass surat chenta masa cikgu tengah mengajar kat depan ye!!!! Hepppp... hehehehee... just joking!

ain said...

happy bday utk suami kak watie!! semoga panjang umur, murah rezeki dan diberkati Allah selalu. semoga rumahtangga kak watie berterusan bahagia hingga akhir hayat!!!!

cahayachenta said...

nak wish bday gak la kat husband akak... hopefully akak akan trus bahagia hingga ke akhir hyat... akak, lain kali zoom jauh2 skit gmbr mkanan tu... tgk dkat2, rs mcm nk telan je.. haha

sI tEDI said...

Happy birthday untuk hubby kaywatie..
Alhamdulillah. semoga hidup aman bahagia sekeluarga!!

Solehah said...

Happy birthday ut semua jugak..so sweet cake tu kak..

jane said...

happy besday utk suami bonda...
kita doakan mg bahagia hingga selama2nya amin;)

sdap kek n lauk2 tu
ishh jeles

agagagaga

TREAT AND TRICK said...

Happy birthday to your hubby, kak doakan semoga di beri kesihatan, di panjangkan umurnya dan jadi insan yang lebih di sayangi NYA. Amin..

Watierman, rmanbkr said...

Precious...TQ...for the doa...yap since kekayaan yang kami miliki adalah kebahagian..bukan harta & wang ringgit....moga Allah lipat gandakan lagi kebahagian itu...Amin!

Watierman, rmanbkr said...

MamaFami....TQ it means a lot to me....and I really appreciate it...

to be frank...I tak pernah suka dia masa sekolah dulu....tapi dah jodohkan...suka menyakat orang...& buat I nangis memanjang...I lak cry baby....!Tak main la nota2 cinta...I memang tak berkenan langsung kat dia!!!..Inilah kebesaran ALLAH!Amin!

Watierman, rmanbkr said...

Ain....TQ ya....Insyaallah....Amin...moga dimakbulkannya!

Watierman, rmanbkr said...

Dik Raihan....TQ ya....untuk doa Adik buat Abg & Akak ...ala Dik....USM tu dekat je...nak makan datang umah....tak yah nak masuk dalam screen PC or lappy pun!Tapi takut indah rupa dari rasa kot!!hehe

Watierman, rmanbkr said...

Dik Tedi....TQ ya...moga segala ucapan dan doa dimakbulkannya...Amin!

Watierman, rmanbkr said...

Dik Solehah....TQ ya untuk ucapan dan doa ...moga dimakbulkannya Amin!...Sweet ke Dik...rasanya..ya...tapi keras tangan Akak tu kena praktice banyak lagi Dik ooi...& skill buat dia punya butter cream pun kena belajar lagi....hehehe!

Watierman, rmanbkr said...

Anakanda Jane....TQ ya...doa buat ayahanda....Amin!!!...Bonda takut indah rupa dari rasa jer kot....takrif pandangan mata...mungkin tak sama dengan takrif di tekak pulak...hehe

Watierman, rmanbkr said...

Trick & Treat...TQ ya Kak..moga segala ucapan dan doa dimakbulkannya...Amin!

blogresipi.com said...

Salam Kak Watie,
Happy belated birthday to your hubby... semoga dikurniakan kesihatan yang berpanjangan, sentiasa dimurahkan rezeki dan bahagia di samping kak watie dan anak-anak...

Cantik nye kek coklat akak tue. nampak moist betul bila dah dipotong. Yg ada krim kat tengah lagi best tue... :)