Adakah ini satu Tabungan???

Tuesday, January 26, 2010

Along Demam....!!!!

*.*

Assalamualaikum & selamat Pagi....

Baru jer Akak kat sini sihat sikit...dah dapat tahu Along pulak demam kat sana....!Semalam dia tak ke kuliah....dan pagi ni pun masih tak ke kuliah! Rasa macam nak terbang ke sana je....Akak difahamkan rakan serumahnya Zizan dah kasi ubat demam pada dia....pandai2lah jaga diri korang yer! Mama cuma mampu berdoa dari sini jer!!

Susah hati ni hanya DIA maha mengetahui....kalau depan mata lain...ni bila jauh...sakit demam memang merunsingkan Akak! Mama doakan moga Along makan ubat....dan cepat sembuh! Makan tu kena paksalah sikit...walaupun tak ada selera....nanti Along jadi lagi lemah...siapa yang susah! Along jauh dari Mama & Abah....kena pandai jaga diri!

Akak ni kalau susah hati...lebih suka kat dapur....jadi n3 hari ni sekadar rutin biasa aje....tak ade nak celoteh panjang lebar....sehari dua ni Akak ada projek penting...nanti Akak kongsikan ....buat beberapa hari ni...Akak tak sempat nak meronda ke dapur atau halaman korang semua....nanti bila dah selesai projek Akak...Akak akan lawat korang yer...terima kasih sudi jenguk Akak & doakan untuk Akak sekeluarga....

Sebeleum Akak ke dapur....Akak tepekkan......apa yang ada untuk pagi ni yer......!




























8 comments:

Sue @ Nenie said...

Salam Kak..

Alamakkkk..bestnya tengok nasi goreng tu...Makan ngan ikan goreng pun best...

Alimaz-Kembara Terasing said...

semoga along cepat sembuh/...

ain said...

ye lah kak..kita ibu2 ni, klu anak2 sakit ke demam ke mesti over risau kan. semoga along cpt sembuh!

sharamli said...

sem0ga al0ng cepat semb0h..

akak ad p0jek ap..cepat r gitau..ala..cepat r...nak tau [saja je nk ngada]

heee

LyanaSyaZam said...

Salam ha senang hati bila akak dah sihat,Alhamdulillah tp kesiannyer kat Along sorang2 kat sana kan...Amboi dlm x sihat pun sempat jugak buat new projek no..

[s][u][e][h][a][n][n] said...

hope along cepat sembuh...cian kat mama tu risau..

Eine Frau aus Botnang said...

Salam my dearest Kak Watie, InsyaAllah doa seorang ibu akan menjadi penawar anak akak yang sakit di sana. Jangan risau ok! I am glad you are feeling much better now, tak sabar nak tahu apa projek akak tu!! Ohhh kari kepala ikan tu dengan bendi hijau jelita tu mengancammm!!! Take care kak!!

blogresipi.com said...

Salam Kak Watie,
Dah sihat terus macam2 akak masak. kemain bersilat kat dapur tu nak siapkan semua... :)
hmm, Along lak yg demam ek..siannye dok jauh dari mama..hopefully Along pun cepat2 sembuh.