Adakah ini satu Tabungan???

Tuesday, September 1, 2009

Award From Cinta Anna


look into my eyes...
when you are feeling sad..
i will make you lough..
when u are feeling happy..
i will smile with u....

Salam dan terima kasih buat Adik Siti Nur Jannah Fital dari http://cintaanna.blogspot.com yang telah sudi memberi award ini. Maaf Anna...sebab kesibukan akak kebelakangan ini maka akak tidak punya banyak masa untuk ke blog adik2....akak akak usahakan untuk sering2 berkunjung...namun di bulan yang penuh dengan aktiviti ini....maka Akak mohon maaf yer sekiranya tenggelam timbul kejap dalam dunia blog ini.....bergantung pada masa yang begitu cemburu pada kita...

Award ini khas diberikan kepada cat lovers & juga followers blog Adik Anna dan ini merupakan pesanan khas dari dua ekor kekasih adik Anna....Qaseh & Mey mey!!!

Terima kasih daun keladi buat kalian yer!





*.*

5 comments:

sI tEDI said...

sob sob sob.. kakwatie.. bagi petua sikit macam mana naj jadi rajin ambil award..??

kak ina kl said...

salam watie..sedih ..sedih pun masih boleh masak lagi kan..apa nak buat..tugas seorang ibu...

semuga pak ngah kamu beransur sembuh...rajin jugak bersms bersama maz bahrain tu...

dulu study kat us ambik course apa?kenapa tak kerja?

sharamli said...

a'a
cpt akak cpt bgi petua kak kit0rg s0h jdik rajin amek award..

sama x ngn petua kasi pandai masak?
heeee

Watierman said...

Salam Tedi..sob..sob nape lak ni???...nak rajin sebab kena rasa dihargai sebab tu dia orang susah payah buat award tu...kita yg tak rajin buat kena rajin mengutip jer lah kan...hihihi!

Salam Kak Ina masak memang dah tanggungjawab sebab hubby dah kasi peluang jadi Mem besar kat rumah kan...hihihi...dulu kat MTSU Murfreesboro, Tennessee USA...ambik course Finance...tak kerja baru 7 tahun ni jer...since pindah ke Penang itu pun sempat kerja 4 bulan kat Perai just that my little princess...tak nak stay kat rumah orang so kena sacrifice sikit....

Salam Sha...petuanya...make time sambil2 buat kerja lain le...ni pun dah malas & tak sempat nak update n3 banyak hari kan???

DaliaLiyana said...

petua ap kak watie..? heheh..dalia ni nyebukkkk je...
akak take care!