Adakah ini satu Tabungan???

Friday, September 11, 2009

Menu semalam.....

*.*


Salam semua....akak memang sangat busy....jadi layan jer gambar2 juadah semalam untuk sahur dan berbuka.....kita main panaskan jer untuk sahur......


Ini request dari Nizam.....(alang)





























Resepi di Akak ambil dari Bro Rozzan Terima kasih yer Bro! Entah sama rasa ke tidak dengan yang KOG tayang kat blog dia.....tapi akak dah try buat lah....!!! And terima kasih juga buat Kak Ina KL kerana bagi information as where I can get the recipe! Oh ya by the way Kathira tu di utara ni dikenali sebagai getah anggur...memang untuk menyejukkan badan & tekak...!









*.*

5 comments:

sI tEDI said...

adehh,, perut berkeroncong!

kucingorengemok said...

alamak... KELASSSS! akak dah tau buat, hihi. nak dapat kat mana katirah tu pun kita tak tau... akak beli mana, kak?

Watierman said...

Salam tedi....tak bangun sahur lagi ke..sebab perut tu berkeroncong...???


KoG....kathira tu boleh beli kat kedai runcit ...kata nak beli getah anggur, biji selasih dan buah kembang semangkuk.Insyaallah..ada jual..nak lebih confirm kat tesco pun ada rasanya.....

sharamli said...

a2..tgk gamb0 p0n jdikla..

Watierman said...

Sianlah...Sha ni...meh balik Penang...akak masakkan untuk Sha...