Adakah ini satu Tabungan???

Monday, September 28, 2009

Dapur dah beroperasi...tapi malas nak bergambar sejak hari Rabu...raya ke 4!

*.*

Salam semua......Akak dak kembali ke rumah sejak hari Isnin lagi...Selasa masih berhari raya....balik rumah mummy akak....Rabu Abang dah start kerja......so dapur dah mula berasap seawal jam 5 pagi.....tapi tak pula terasa nak snap pictures macam selalu....sebab anak2 masih mood raya....ada bawa anak buah ikut balik ke rumah akak so sibuk melayan budak2 tu lah agaknya.

Along dah tompang Pak Long dia balik hari Sabtu hari tu....so tak payahlah kita orang ke KL hantar Along balik....lagi pun letih badan ni ...belum recover lagi.....hari Jumaat hari tu parents-in-law akak datang dengan Abang & family untuk berhari raya kat rumah akak....meriah satu rumah.....

Hari ni anak2 dah mula sekolah.....my life kembali ke routine asal.....so layan jer lah gambar-gambar juadah hari ni yer!!!....













Hari ni Mr Hubby cuti lagi yer....paip rumah bocor....dia nak kena repair..huhuhu....nasib baik dah siap masak....!!!



*.*


11 comments:

nas said...
This comment has been removed by the author.
nas said...

salam k.watie..slmt hari raya..best x raya?nas lagi best kak dari malam pertama nak mjelang raya sampai skrg satu gmbr pun nas x tgkp..malas n xde mood raya tahun ni..

Watierman said...

Salam Nas...akak ada juga mood raya tu...tapi tak sempat nak bergambar banyak2..kalau ada pun yang cik abg atau anak2 snap...akak terlalu sibuk kat dapur...sian Nas...kaki yg bertongkat tu dah okay ker???

sI tEDI said...

masih mood raya malas nak menaip ek kak.. ekekekkeke

selamat berblog kembali

Watierman said...

Biasalah Tedi..dilahirkan bukan sebagai pengarang mahupun penulis..hihihi...tq..moga kembali aktif seperti biasa...paip dapur ku bocor....huhuhu!

ieda said...

salam kak

yerlah kak .. selepas beraya nieh .. rutin kita kembali kepada yg asalkan .. prepare masak2 untuk family .. huhuhuh

tapi ieda masih dlm mood raya sbb lum raya 6 layie .. tgh poser 6 nieh

♥Itajeff♥ @Something To Share said...

Salam Watie..
selamat hari raya maaf zahir & batin...
sedap udang goreng sweet & sour tu..hehe

Wanita Itu said...

wah rindunya pada kakak dan gambor2 masakan kakak!!

selamat ari raya kakak!!

:)

Watierman said...

Salam Ieda...akak belum mula puasa 6 lagi ni...masak tetap cam biasa gak...ni baru nak warm up..hee! selamat berpuasa 6 yer!

Watierman said...

Salam Ita Jeff....Selamat Hari Raya..sama lah kita yer...maaf zahir batin...hari ni masak simple jer ...sinki masih rosak...lagi!!

Watierman said...

Salam te...akak pun rindu gak pada komen2 Te yang memberi semangat pada akak agar tak segan nak tepek menu yang sama hahaha!