Adakah ini satu Tabungan???

Wednesday, September 2, 2009

Juadah berbuka hari Selasa ....Dah September dah!

*.*

Salam Ramadhan di hari yang ke 12 yer....dah awal pagi ni....dah lewat baru akak berkesempatan....okaylah apa juadah berbuka tadi.....dan rasanya akan dipanjangkan ke sahur nanti....


















Petang tadi akak buat bengkang ubi kayu lagi.....bolehlah di agih-agihkan pada jiran tetangga....








Minuman ketika berbuka disamping air Teh O.....ialah orange juice....





Sebelum nak masuk tidor kena letak nasi siap2!




*.*

7 comments:

sharamli said...

dah letak ke nasiknya?

takut x sempat ke takut terbangun lewat sah0r ke takut mamai xtekan butt0n rice c0oker...

hee

ijayuji said...

Salam kak watie!! sedapnyerrrrr bingka tu kak!! guna loyang tu punyer lah best dia punyer kerak2 dia tuuu sedap tu korek2 keraknyer ehehe...

Noorhodza said...

Salam ramadhan kak... wahh, nampak cantik jer bingka ubi tuu. Lum pernah try lagi buat...

allkmurni said...

Salam September k.watie...tang bengkang ubi tu yg tak leh tahan tu...;P

Watierman said...

Sha...dah letak le...bulan puasa...tak leh tido nyenyak sebab takut org rumah ni tak bangun sahur...itu dah tugas akak....sebab dia org depends pada akak tau!


Salam Noor...try le Noor senang sangat tu yang kerap jer buat tu...

Salam allk....akak pun pantang jumpa ubi kayu...mesti nak beli...memang suka sedap!

RiShaZalia said...

kak watie... dah beberapa hari x sempat nak skodeng akak kat umah... sekali tgk... punye byk menu dia... hehehe... semoga akak sekeluarga sihat2 ye :-)

Watierman said...

Lia...mana ada..cam selalu jugak le....cub kira betul2...hihihi