Adakah ini satu Tabungan???

Friday, September 4, 2009

Juadah Berbuka Jumaat

*.*

Salam....mata ni dah berat...jadi terpaksa ringkaskan aje ....layan jerlah gambar-gambar ni....





























*.*

10 comments:

sharamli said...

mkn byk sgt k0t..patut da ngt0k...

hu3

ijayuji said...

Salam kak watie!!! kita dtg malam2 nihh ada belen tak :D nak ayam masak kicap!! dah lama tak masak budak2 pun suke..kole kacang!! nak buat tepung kacang ijau tggl sikit sayang nak guna!! ehehe... bestkan bila berjiran sesama kaum kan leh tukar2 hidangan..

sI tEDI said...

nasib baik jengah tengah2 malam. ekekekkee

kak ina kl said...

salam watie...nanti watie gi kat blog akak ...ada link rozzan dan norzalina..kat situ ada resepi air katira ...harap dpt membantu kamu..takut lah pulak kamu kempunan nanti..

a.z.r.i.n.a.03.07 said...

Sedapnya kak....

Watierman said...

Ika..semua juadah ayam tu selelai time sahur....except ikan ada sekor lagi...dah masuk peti....

Salam Tedi...kalau siang nape...Pak cik sebelah opis jual terang2 & ada bau lagi....Tedi ok jer..hihi

Tq kak Ina...Watie dah tau dah...dari Bro Rozzan....actually Kathira tu Watie panggil getah anggur...nanti bila dah buat Watie post deret2...hehehe..TQ again!!

Salam Azrina...yg mana yang sedap tu....Tq sudi singgah...

Watierman said...

Sha...ko kutuk akak yer.....mata ni tak tahan yang ooi....dah berumur...bangun kul 4 pagi...loteh lah dia....makan tak banyak takut baju tak muat raya nanti...hahahaha!

imHepPie said...

sodapnye...bak la sket huhu

Uncle Lee said...

Hello Watie, women like you are dangerous to bachelors, ha ha.
I lost my freedom because of a woman who can cook.
Friends and relatives did warm me about certain women, but nobody ever warned me about women who can cook. Habis cherita! Ha ha.

I love your ikan goreng sambal? Holy Smoke! Kalu under different time and circumstances had met you, and being invited for dinner you masak this ikan goreng sambal...lagi sekali, habis cherita, game over....not the ikan,....me! Ha ha ha.

Watie, your cooking is outstanding!
I bet your hubby punya waistline approves of your cooking, *wink*.
Have a pleasant week, Lee.

Wanita Itu said...

kak ni suka tau buat orang gini heheheeheheh....

tgh besabau nih heee