Adakah ini satu Tabungan???

Monday, September 14, 2009

Kad & Duit Raya dari NorNaza....Japan


Salam Nor...dari Japan....yang sudi melayangkan kad buat akak sekeluarga. Walaupun baru aje berkenalan dengan Nor..tetapi kemesraan terasa bagaikan sudah lama kita bersaudara. Walau jauh beribu batu namun hubungan yang terjalin terasa begitu dekat menyentuh hati.

Di kesempatan ini Akak juga ingin memohon ampun dan maaf andai kata terkasar bicara sehingga tersentuh hati kalian sepanjang perkenalan ini. Moga hubungan yang terjalin kan kekal hingga ke hujung nyawa....Amin!

Terima kasih juga atas ingatan dan kemurahan hati melayangkan RM50 seorang buat tiga orang permata hati Akak...wah kalau yang ada 6 ...7 orang anak.....kan rezeki Allah melimpah ruah rupanya .....hingga dalam alam siber pun rezeki mewah ini turut di rasakan......Syukur di atas nikmatnya!


sekeping untuk Along

sekeping untuk Alang

& sekeping untuk Adik

Psst: Jangan budak2 ni claim betul2 dari mama dengan abah dah...naya Akak & Abang!!!

Selamat Hari Raya Aidil Fitri buat Nor sekeluarga dari Akak & family di Penang!





*.*

3 comments:

sI tEDI said...

ekekekkekeke... dapat duit raya sekali...

banyak akak dapat kad :)

Anya said...

Wow!!
From Japan :)
Wonderful !!

hugs to all
Kareltje =^.^=

NorNaza said...

Kalau betui2 anak2 akak mntak claim duit raye tu mmng kes naya la..bukan mntak kat mama ngan abahnyer siap suruh mintak kat nor lg..huhu