Adakah ini satu Tabungan???

Wednesday, February 17, 2010

Sikit dulu boleh???....My Moist chocolate cake!!!!

*.*

Assalamualaikum

Apa khabar semua?   Wah panjang juga cuti kali ni ya!....Akak tak ada ke mana pun...melayan makan minum anak2 dan suami dan mengadap TV sekali sekala.....lebih kurang macam tu lah.....Lagi pun Akak agak sibuk sejak hari Rabu sampai lah hari Ahad.....adalah  sikit-sikit...penuhi tempahan ....Syukur Alhamdulillah! Start hari Ahad tu baru Akak dapat rehat sikit...itu pun sibuk dengan kain baju anak2 yang dah bertimbun kat dalam laundry basket.....pokok bunga akak pun dah naik layu.....

Hari Jumaat Akak sibuk siapkan  tempahan kek....dari office mate hubby Puan  Ummu 2 biji kek chocolate. Petang baru berkesempatan pergi hantar kat office.

Layan dulu gambar kek ni ya..nanti Akak sambung update......bukannya apa pun Akak just nak share another piece of my experience....decoration with butter cream icing...teruja sangat!!....Walaupun tangan sedikit mengeletar...I  am proud of myself...sebab tak attend class pun...rasa macam tak percaya pulak...kek tu Akak yang buat....!







...bila anak2 masih cuti ni...tak menang tangan nak buat masak makan untuk dia orang......by the way....jom join kita orang breakfast.... makan pau dengan anak2 akak....ada pau inti kacang merah ...ada pau inti chocolate....mai la!



 
Akak chao dulu ya!.....nanti ketemu lagi!

Akak nak tempek award yang Akak terima dari LOVE yang sangat periang itu.....TQ Love for sharing this award with me......


 


 





5 comments:

Alimaz-Kembara Terasing said...

sedap la kek coklat tu kak...

mummyseri said...

Salam kak..amboiiii..cantek lah kek coklat akak ni..bunge2 pon cute aje..
takdelah keras tgn kalo mcm ni kak..:)

Beattey said...

Nak sikit kek coklat tu...meleleh ayaq lioq..

Wanita Itu said...

wah bestnyer...
sedap tuh!!!!

♥LOVE2COOK♥ said...

Chocolate Cake~ uish uish uish!!! ;)

Hi KakWatie! Tks for accepting the awards from love ya! U r a cheerful person too...like U so much! ;)