Adakah ini satu Tabungan???

Wednesday, February 3, 2010

Ayam Padprik jer Tau!!

*.*

Assalamualaikum.....

Hari ni tak ada yang specialnya macam biasa masakkan bekalan dan sarapan pagi...untuk suami dan anak2. Menunya ayam padprik.....karang baru nak buat kari daging untuk Akak.....cadang2 tu lah! Entah bertukar selera tak tahu lah pulak.Hari ni budak2 ada aktiviti sampai petang....Abahnya pula ada Internal Audit punya mesyuarat....big shot2 dari HQ turun ke Penang....tak ade can nak balik awal....tengoklah macam mana nanti!

Akak tetap bekalkan juga lunch untuk Hubby...kalau tak makan bawa jer balik...heat up dalam microwave.....!

Cuaca panas sangat kan sekarang ni...gigi ni pun dah mula rasa sakit....angin pun dah nak swing dah ni....!
Akak nak tepek jer lah apa yang dah Akak sediakan pagi ni....nak telan ubat jap sebelum sakit gigi ni berlarutan...!



9 comments:

[s][u][e][h][a][n][n] said...

sakit gigi mmg seksa...pas makan ubat rehat tau :)

Sue @ Nenie said...

Salam kak
Lama dah tak wat paprik ni..biasa guna resipi dari MakYong kat MYR..sedaappppp...

ibusinga said...

selalunya bila dah baik sakit gigi...lupa nak menservis gigi itu kan...

Beattey said...

menggoda padprik ayam tu...dalam sakit2 gigi tu pun larat lagi yer...

Kaseh NazLieza said...

wah...nmpak cedap btol la..lg2 time lapar mcm ni..huhu

ain said...

kak watie...ayam paprik ada lagi takkk??? nak sikit!

♥ItaJeff♥ @Something To Share said...

Salam Watie...
asal masuk sini jer, i mesti lapar...hehe...esok nak cari nasi paprik ...:D

cikmanggis said...

salam watie...lama tak singgah..ni dah mula bertandang..hmm ayam paprik ni nampak menyelerakan

Ijan said...

Salam kak Watie,
Kalau takde orang kat umah, meh la kite ngan mikael datang temankan. untung2 dapat makan ayam paprik tue.hehehe