Adakah ini satu Tabungan???

Thursday, February 18, 2010

Ini kesudahan....episod tempahan bersiri cuti CNY hehehe!!

*.*
Assalamualaikum,

Okaylah kita dah sampai ke penghujung siri penceritaan tempahan kek Akak sempena cuti raya Cina baru2 ni....... 

Tempahan ni istimewa sebab ianya dari seorang Adik Blogger.......Akak terima panggilan dari Adik Mawar.... dari A JOURNAL OF MY LIFE    http://packysidique1175.blogspot.com/ .....teruja betul Akak....sebab tanpa disangka-sangka.....Pada mulanya Akak cadang nak hantar tempahan 2 biji kek lapis kukus chocolate chips tu ke seberang....pada hari Sabtu.....memandangkan krisis Akak dengan muffin NGERI ...Akak tu.....membuatkan Akak panic......tak berani pulak Akak nak terkejar ke Seberang...selagi masalah tu tak selesai....jadi Akak call untuk tukar pick up point dengan Adik Mawar.....Jadi Kami bersetuju untuk bertemu di Sunshine Square....depan KFC....pada hari Ahad...on CNY tau!

Once Adik Mawar tiba kat Jambatan Pulau Pinang dia called Akak so Akak keluar ke pick up point....berdebar-debar jugak.....ni first time jumpa Adik Cyber Akak ni!  Tiba kat tempat yang dijanjikan....Adik Mawar dah menanti....hehehe....sorry.....

Orangnya kecil molek jer....anggun bergaya....siap pakai sunglasses lagi........Akak pun salam2 peluk2...cium2...wah over pulak jangan jelous yer Adik2 Akak yang lain.....Mimi....yang selalu call Akak pun flying kiss kat talipon jer kan!!!Ieta dgn Lyana.......yang dok berhubung dengan Akak pun tak sampai seru nak bertemu lagi.....hehehe....ni lah namanya takdir....Akak yang serabut serabai ni....habis lupa pada digi camera kat dalam hangbag....dok berurusan jual beli.....Gabra oooo 1st time jumpa!Mana dengan Hubby dalam kereta dok perhatikan gerak laku wife dia .....

Adik Mawar datang dengan kawan dia...Adik Azlin.....dua2 peramah & selamba orang nya tapi masa terhad....& Akak pun tak nak jemur dia orang lama2 tengah panas tu.....sebab they have a function to attend kat Sg Ara.......


Well...itulah......ceritanya.....
Ini Akak angkut testimonial dari blog adik Mawar....kat shoutbox dia yer......!!!

Mawar: Kak Watie..kek tu best in the world...sedapppp..so next time bleh ler tempah lagi.


Guest : KakWatie,saya azlin,kwn DikMawar yg hr tu jmp masa deliver kek.Memg kek tu sedap sgt..member2 semua cakap sedapp...nxt time nk tempah jugakla...


Dan petang2 ni apa lagi tuntutan anak2 Akak ya!


 


Okaylah......itu aje aktiviti Akak dan buat Adik Mawar & Dik Azlin......it's my pleasure to meet both of you.....& kalau nak tempah lagi...jangan hesitate to ring me up!!!TQ again!


7 comments:

kak ina kl said...

salam watie..alhamdulliah semakin murah rezeki kamu dan semakin mendapat sambutan. Akak doakan semuga lepas ni dapatlah kamu beli oven gunakan duit tempahan ni yer..akak beli oven pun yang murah ajer..tak sampai pun RM200..tapi memang puas hati..

Solehah said...

Alhamdulillah..mmg sedap kek kak Watie..masa saya beli, sedara kat kampung semua suka..

sharamli said...

jeles...
sekian

geraugebang said...

Kak, kita pun dah goreng kepala anak panah tu...tapi sikit jer kita goreng sebab kita punya tempat penyagat rosak...ha ha ha...apalah gerau ni kan, semua benda rosak...otak pun dah rosak sikit...sebab tu ting tong jeeer.

PUTERA2PUTERI said...

akakkkk...jelesnyaaaaaaaaa....sambil muncung2 mulut tau.....x aci la...ieta nk gak jumpa akak....tp bila ye...hehehehe...mungkin jodoh kita x dak lg kot no...insyallah....penang tu kecik je kan...nnti kita jumpa gak no...tunggu....tp sampai bilaaaaaaaaaaaaaa

ijan said...

Salam Kak Watie,
Makin maju dah bisnes akak nie..alhamdulillah..semoga terus dan terus maju ye...amin :)

Packy @ Mawar Merah said...

Salam Kak Watie,
Hehehe...nak tergelak tapi rasa sangat berbesar hati sebab pertemuan kita tu masuk dalam entry blog.

Hee...pasai pakai sunglasses tu, bukan selalu buat pun, infact tak penah buat...tapi haritu terpaksa pakai...sebab 2-3 hari tu ada problem sket dan dalam kesedihan. Dok melepaskan kesedihan kat Azlin tu sampai ter..huhuhu...

Anyway seronok jumpa kak watie haritu...semoga dapat jumpa lagi nanti.